[Film-Magyar]!! Oroszország Ház (1990) Film Online Videa Ingyenes

Oroszország ház (1990) Film Online Magyarul

1990-12-19 NA Oroszország ház HD

Film Magyar™

02:02:00

Oroszország ház

Oroszország ház Film Online Magyarul Sean Connery, az egykori 007-es ügynök és a gyönyörű Michelle Pfeiffer James Bond feladatát látja el ebben a lebilincselő kémtörténetben. A hidegháborús korszak utolsó nagyszabású kémakciójába keveredik bele Kátya, amikor egy angol könyvkiadónak, Blairnek gyanútlanul átadja a zseniális orosz tudós fontos katonai információkat tartalmazó kéziratát. A titkosszolgálat londoni irodájából, az Oroszország-házból irányítják a Kékmadár-akciót, amiben Blair a kulcsfigura. De az angol beleszeret Kátyába, és döntenie kell, melyik oldalra áll.

 • Kiadási dátum: 1990-12-19
 • Clasificación: 6.3
 • Termelés: Pathé Entertainment / Star Partners III Ltd. / Metro-Goldwyn-Mayer /
 • Műfaj: Dráma Akció Thriller Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Oroszország ház online filmek ingyen

Oroszország ház teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Oroszország ház film

Oroszország ház filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Oroszország ház

 • Fred Schepisi
  Director
 • John le Carré
  Novel
 • Tom Stoppard
  Screenplay
 • Paul Maslansky
  Producer
 • Fred Schepisi
  Producer
 • Jerry Goldsmith
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
US 1990-12-19

Film költségvetés:
$22,997,992.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Oroszország ház

Oroszország ház – Filmesek és színészek

Oroszország ház

Sean Connery
Bartholomew ‘Barley’ Scott Blair
Oroszország ház

Michelle Pfeiffer
Katya Orlova
Oroszország ház

Roy Scheider
Russell
Oroszország ház

James Fox
Ned
Oroszország ház

John Mahoney
Brady
Oroszország ház

Michael Kitchen
Clive

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Oroszország ház online teljes film magyarul,Oroszország ház teljes film magyarul, Letöltés Oroszország ház videa tejes film, Oroszország ház teljes film magyarul mozicsillag, Oroszország ház teljes film online magyarul, Oroszország ház magyar online

Hasonló kategóriában

6

Mission: Impossible 2.

Mission: Impossible 2.

Ethan Hunt különleges ügynök új missziója semmivel sem könnyebb, mint az előző: egy genetikai laborban kikísérletezett biológiai fegyvert kell visszaszereznie. A Chimera nevezetű vírusra más is szemet vetett már. Sean Ambrose régen együtt dolgozott Hunt ügynökkel, de világuralomra törő tervei eltávolították a jó útról. Ambrose-nak megvan a vírus egyetlen hatékony ellenszere, a Bellerophon. Ha megszerzi mindkettőt, senki sem állíthatja meg. Hunt ügynök egyetlen reménye a szépséges Nyah, aki egykor Ambrose szeretője volt. A hölgyet Hunt fel akarja használni, hogy tőrbe csalja riválisát, csakhogy beleszeret a gyönyörű nőbe. Nyah megfertőződik a vírustól: innentől kezdve pedig duplán létkérdés a lehetetlen megbízatás teljesítése.

6.8

Mission: Impossible

Mission: Impossible

Egy volt orosz kém titkos nemzetközi információkat dob a feketepiacra: egy listát a világ legjobb titkos ügynökeinek nevével. Ha az információ rossz kezekbe kerül, a következmények beláthatatlanok. Így nincs más hátra: a szupercsoport akcióba lép. Egy prágai követség fogadásán vagyunk, ahol a mesterkémek a legfejlettebb csúcstechnikát és találékonyságukat együtt vetik latba a siker érdekében. Ethan Hunt kapja a feladat legkritikusabb részét, és úgy tűnik, minden a terv szerint halad. De megtörténik az elképzelhetetlen: néhány rémálomba illő perc alatt Hunt körül mindenki meghal a csoportból, és ő is csak éppen hogy vissza tud jutni a főhadiszállásra. Alig ocsúdik fel a sokkból, máris új meglepetések várják.

6.6

Mission: Impossible 3.

Mission: Impossible 3.

Tom Cruise alias Ethan Hunt, a szuperügynök és csapata harmadszor is visszatér a mozikba, hogy két szórakoztató órával ajándékozza meg a közönséget. A veszélyt ezúttal egy rejtélyes és rendkívül veszélyes gonosztevő jelenti, aki nem a világot fenyegeti elsősorban – hanem Hunt frissen eljegyzett, elragadóan bájos menyasszonyát. A küldetés tehát nem csak lehetetlen, de személyes is, a feltételek pedig jóval halálosabbak a megszokottnál.

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

La Naissance du dragon | Anthony Del Negro | Temporada 1