[Film-Magyar]!! Hazugságok Hálója (2008) Film Online Videa Ingyenes

Hazugságok hálója (2008) Film Online Magyarul

2008-10-10 NA Hazugságok hálója HD

Film Magyar™

02:08:00

Hazugságok hálója

Hazugságok hálója Film Online Magyarul Roger Ferris CIA-ügynök céltudatos és bátor ember, nem fél senkitől és semmitől. Életét a jó ügyért folytatott harcra tette fel. A cég veteránja, Ed Hoffman viszont otthonról, a laptopja segítségével irányítja a terepen mozgó emberét. Ferris hamarosan új feladatot kap, el kell kapnia a terroristavezért. Az akció során együtt kell működnie a jordán titkosszolgálattal, meg kell próbálnia beépülni a terrorista szervezetbe. Ferris a fél világon keresztül üldözi emberét, ám minél közelebb kerül hozzá, annál több ellentmondásba és hazugságba ütközik. Rájön, hogy igazából csak önmagára számíthat.

 • Kiadási dátum: 2008-10-10
 • Clasificación: 6.6
 • Termelés: Scott Free Productions / De Line Pictures / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Akció Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Hazugságok hálója online filmek ingyen

Hazugságok hálója teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Hazugságok hálója film

Hazugságok hálója filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Hazugságok hálója

 • Ridley Scott
  Director
 • David Ignatius
  Novel
 • William Monahan
  Screenplay
 • Zakaria Alaoui
  Line Producer
 • Michael Costigan
  Executive Producer
 • Donald De Line
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2008-10-10

Film költségvetés:
$70,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Hazugságok hálója

Hazugságok hálója – Filmesek és színészek

Hazugságok hálója

Leonardo DiCaprio
Roger Ferris
Hazugságok hálója

Russell Crowe
Ed Hoffman
Hazugságok hálója

Mark Strong
Hani
Hazugságok hálója

Ali Suliman
Omar Sadiki
Hazugságok hálója

Simon McBurney
Garland
Hazugságok hálója

Michael Gaston
Holiday

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Hazugságok hálója online teljes film magyarul,Hazugságok hálója teljes film magyarul, Letöltés Hazugságok hálója videa tejes film, Hazugságok hálója teljes film magyarul mozicsillag, Hazugságok hálója teljes film online magyarul, Hazugságok hálója magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Die Hard 2. - Még drágább az életed

Die Hard 2. – Még drágább az életed

John McClane (Bruce Willis) felesége (Bonnie Bedelia) elé siet Washington repülőterére, amikor ismét egy világraszóló terrorakció közepén találja magát. A repülőtéren leszáll egy katonai repülőgép is, utasa Esperanza, az a dél-amerikai drogbáró, akit vádlottként szállítanak az USA-ba. Hamarosan azonban kitör a káosz, a repülőtér irányítását egy terrorcsoport veszi át, amely a leszállásra váró gépek utasainak életével zsarolja a kormányt. A több száz halálraítélt utas, köztük McClane felesége várja kétségbeesetten, hogy a zsaru rendet teremtsen odalent, azaz legyőzze a mindenre képes elit katonai kommandót.

7.1

007 - Oroszországból szeretettel

007 – Oroszországból szeretettel

Bondot Isztambulba küldik azzal a megbízással, hogy a szovjet követségről lopjon el egy dekódert. Ezúttal nem a világ a tét. Csupán egy szovjet technikai csoda, egy kódfejtő szerkezet – a Lektor – amely azonban hatalmas veszélyt jelenthet a nagyhatalmakra, ha rossz kezekbe kerül. A Lektort nem csak a Brit Titkosszolgálat szeretné megkaparintani, hanem egy gátlástalan terrorista szervezet, a SPECTRE is. Egy egykori KGB ügynöknő és egy szovjet mestersakkozó ördögi tervet eszel ki, amelynek kulcsa James Bond. A sakkozó tökéletes logikával dolgoz ki minden lépést. Tudja, hogy Bond képes megszerezni a szerkezetet, tudja, hogy a 007-es nem képes ellenállni a szép nőknek, és tudja, hogy egy csapdába csalt ügynökkel könnyen elbánik a SPECTRE “ökle”, Red Grant. Bond persze időben rájön, hogy csapdába csalták – a gyönyörű csalinak mégsem képes ellenállni.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.7

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter és a tűz serlege

Harry Potter visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába, hogy folytassa a tanulmányait. Nem sejti, hogy élete legnehezebb kihívása vár rá. A tizennégy éves Harrynek akaratán kívül és nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.

Watch movie | Randals.Monday.MacOSX-ACTiVATED | Degrassi: Next Class