[Film-Magyar]!! Mongol (2007) Film Online Videa Ingyenes

Mongol (2007) Film Online Magyarul

2007-09-20 NA Mongol HD

Film Magyar™

02:00:00

Mongol

Mongol Film Online Magyarul Temudjin története a XII. századból aligha cseng ismerősen, hiszen mikor megismerte és félni is megtanulta nevét a világ, akkor már Dzsingisz Kánként emlegették. Sergei Bodrov trilógiájának első része Temudjin felemelkedésének viszontagságos útját mutatja be. Apja, a kán halála után magára marad, de célját nem téveszti szem elől: a mongol törzseket egyesíteni kell.

 • Kiadási dátum: 2007-09-20
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Andreevsky Flag Film Company / Kinofabrika / Eurasia Film Production / X-Filme Creative Pool / CTB Film Company /
 • Műfaj: Történelmi Kaland Háborús Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Mongol online filmek ingyen

Mongol teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Mongol film

Mongol filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Mongol

 • Anton Melnik
  Producer
 • Tuomas Kantelinen
  Original Music Composer
 • Rogier Stoffers
  Director of Photography
 • Sergey Trofimov
  Director of Photography
 • Valdís Óskarsdóttir
  Editor
 • Zach Staenberg
  Editor

Megjelenési dátum:
RU 2007-09-20

Film költségvetés:
$18,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mongol

Mongol – Filmesek és színészek

Mongol

Tadanobu Asano
Temudjin
Mongol

Sun Honglei
Jamukha
Mongol

Khulan Chuluun
Borte
Mongol

Aliya
Oelun
Mongol

Ba Sen
Esugei
Mongol

Amadu Mamadakov
Targutai

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Mongol online teljes film magyarul,Mongol teljes film magyarul, Letöltés Mongol videa tejes film, Mongol teljes film magyarul mozicsillag, Mongol teljes film online magyarul, Mongol magyar online

Hasonló kategóriában

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

5.6

Herkules

Herkules

Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

8.1

Gladiátor

Gladiátor

Maximus, a hatalmas római generális a nép kedvence, és az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Az összeesküvés áldozataként haldokló Marcus Aurelius őt teszi meg örökösévé hataloméhes fia, Commodus ellenében. Commodus átveszi mégis a hatalmat, és halálra ítéli Maximust: ő megmenekül, a Hispániában élő családjára mért csapást azonban nem tudja megakadályozni. Összetörten a rabszolgakereskedők kezére jut, akik eladják gladiátornak. Az életéért küzdő Maximust Rómába viszik, ahol felhasználja régi hírnevét, hogy lázadást szítson az eltunyult rómaiak között az elnyomó hatalom megdöntésére.

8.3

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

A Gyűrűk Ura: A gyűrű szövetsége

Frodó, az ifjú hobbit egy gyűrűt kap Bilbótól, amiről kiderül, hogy az Egy Gyűrű, mellyel a Sötétség Ura rabszolgasorba taszíthatja Középfölde népeit. Gandalf Völgyzugolyba küldi Frodót, ahol a tündék legbölcsebb vezetője, Elrond dönt a gyűrű sorsáról. Nincs más lehetőség, a gyűrűt el kell pusztítani Mordorban, a Végzet-katlanban. A szabadnépek tanácsán megújul a Szövetség, és Gandalf vezetésével Frodó és társai, a dúnadán Aragorn, a tünde Legolas, Gimli, a törp, és Boromir, az emberek képviseletében, nekivágnak a reménytelen küldetésnek. A jövő attól függ, hogyan alakul a szövetség sorsa.

The Monster Is season 06 episode 17 | My Only Love Song | Brooks Wheelan