[Film-Magyar]!! Rambo 2. (1985) Film Online Videa Ingyenes

Rambo 2. (1985) Film Online Magyarul

1985-05-21 NA Rambo 2. HD

Film Magyar™

01:36:00

Rambo 2.

Rambo 2. Film Online Magyarul Egykori főnöke, Samuel Trautman, azzal keresi fel a börtönbüntetését töltő Rambót, hogy utazzon Kambodzsába és derítse ki, hogy vajon vannak-e ott amerikai hadifoglyok. Rambónak bizonyítékot kell szereznie, mégpedig úgy, hogy fényképeket készít a fogvatartottakról. Rambo vállalja a veszélyes feladatot, mivel úgy érzi, nincs vesztenivalója. Arra azonban nem gondol, hogy az amerikai hadsereg bizonyos tisztjeinek nem érdeke, hogy kiderüljön az igazság és, hogy ezek a tisztek bármit megtesznek annak érdekében, hogy Rambo küldetése ne járjon sikerrel.

 • Kiadási dátum: 1985-05-21
 • Clasificación: 6.4
 • Termelés: TriStar Pictures / Carolco Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Thriller Háborús

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Rambo 2. online filmek ingyen

Rambo 2. teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Rambo 2. film

Rambo 2. filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Rambo 2.

 • George P. Cosmatos
  Director
 • Sylvester Stallone
  Screenplay
 • James Cameron
  Screenplay
 • Buzz Feitshans
  Producer
 • Jerry Goldsmith
  Original Music Composer
 • Jack Cardiff
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 1985-05-21

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rambo 2.

Rambo 2. – Filmesek és színészek

Rambo 2.

Sylvester Stallone
John J. Rambo
Rambo 2.

Richard Crenna
Col. Samuel Trautman
Rambo 2.

Charles Napier
Marshall Murdock
Rambo 2.

Steven Berkoff
Lt. Col. Podovsky
Rambo 2.

Julia Nickson
Co Bao
Rambo 2.

George Cheung
Capt Vinh

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Rambo 2. online teljes film magyarul,Rambo 2. teljes film magyarul, Letöltés Rambo 2. videa tejes film, Rambo 2. teljes film magyarul mozicsillag, Rambo 2. teljes film online magyarul, Rambo 2. magyar online

Hasonló kategóriában

7.9

V mint vérbosszú

V mint vérbosszú

Anglia diktatúrától szenved a nem is olyan távoli jövőben. A tévéből dől a propaganda, a titkosrendőrség pribékjei mindenkit rettegésben tartanak. Evey-t, a fiatal lányt egyik este elkapják az utcán, a halál torkából egy titokzatos alak, V szabadítja ki. A férfi a négyszáz éve kivégzett lázadó, Guy Fawkes álarcát viseli. Fawkes társaival együtt levegőbe akarta röpíteni a parlamentet, hogy az országot megszabadítsa a zsarnokságtól. De a merénylet meghiúsult, az összeesküvők bitón végezték. Evey apránként megismeri V múltját, mely a férfi bosszúvágyát táplálja. És miközben maga is megjárja a diktatúra börtöneit, rájön, hogy V ugyanarra készül, amire annak idején Fawkes.

6.7

Vasember 2.

Vasember 2.

A világ már tudja, hogy a milliárdos feltaláló Tony Stark maga a páncélruhás szuperhős, a Vasember. A kormány, a sajtó és a nyilvánosság egy emberként szorongatja őt, hogy ossza meg szupertechnológiáját a hadsereggel, de Tony nem akarja közkinccsé tenni a Vasember páncél titkait, mert attól tart, hogy az információ rossz kezekbe kerül. Pepper Pottsszal és James “Rhodey” Rhodesszal az oldalán Tony új szövetségeket köt, és új, hatalmas erőkkel száll szembe.

7.1

John Wick

John Wick

John Wick nyugodt életre vágyik. Magányosan akarja tölteni a napjait: kutyája, sportkocsija, üres, hideg lakása éppen elég neki – nincs szüksége többre. De egy nyugdíjas bérgyilkos nem pihenhet. És amikor bántják, ő sem marad tétlen. Előveszi rég elrejtett fegyvereit, és elindul véres bosszúhadjáratára. Egyetlen ember harcol gengszterek és bérgyilkosok egész hadserege ellen, New York pedig valódi csatatérré válik. És az őrült, véres ütközetben mégsem egyértelmű, ki fog győzni: a gyilkosok légiója vagy a magányos harcos. Hiszen ő John Wick.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

Star Slade | The Evolution of the Computer - 527 Words | Perjalanan & Lokal