[Film-Magyar]!! Mennyei Királyság (2005) Film Online Videa Ingyenes

Mennyei királyság (2005) Film Online Magyarul

2005-05-03 NA Mennyei királyság HD

Film Magyar™

02:24:00

Mennyei királyság

Mennyei királyság Film Online Magyarul Balian (Orlando Bloom), a hitét vesztett patkolókovács származása ellenére a Szentföldre utazik, ahol akaratlanul is a háború középpontjába kerül. Ám Jeruzsálem hamis csillogása, a lovagok, Tiberias (Jeremy Irons) és Guy de Lusignan (Csókás Márton) ármánykodása közepette beleszeret a szépséges hercegnőbe, majd vezéralakja lesz az eseményeknek. Végül minden bátorságát és tudását összeszedve megpróbálja megvédeni a várost a legendás Szaladin (Ghassan Massoud) hatalmas seregével szemben.

 • Kiadási dátum: 2005-05-03
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Studio Babelsberg / Scott Free Productions / Kanzaman / Dune Films / BK / KOH / Reino del Cielo / Inside Track 3 / Calle Cruzada / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Dráma Akció Kaland Történelmi Háborús

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Mennyei királyság online filmek ingyen

Mennyei királyság teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Mennyei királyság film

Mennyei királyság filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Mennyei királyság

 • Ridley Scott
  Director
 • William Monahan
  Screenplay
 • Ridley Scott
  Producer
 • Harry Gregson-Williams
  Original Music Composer
 • John Mathieson
  Director of Photography
 • Dody Dorn
  Editor

Megjelenési dátum:
DE 2005-05-03

Film költségvetés:
$130,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mennyei királyság

Mennyei királyság – Filmesek és színészek

Mennyei királyság

Orlando Bloom
Balian de Ibelin
Mennyei királyság

Eva Green
Sibylla
Mennyei királyság

Jeremy Irons
Tiberias
Mennyei királyság

Marton Csokas
Guy de Lusignan
Mennyei királyság

Brendan Gleeson
Reynald de Chatillon
Mennyei királyság

Liam Neeson
Godfrey de Ibelin

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Mennyei királyság online teljes film magyarul,Mennyei királyság teljes film magyarul, Letöltés Mennyei királyság videa tejes film, Mennyei királyság teljes film magyarul mozicsillag, Mennyei királyság teljes film online magyarul, Mennyei királyság magyar online

Hasonló kategóriában

6.1

Lovagok háborúja - Harc a végsőkig

Lovagok háborúja – Harc a végsőkig

A történet a sötét, erőszakkal teli 1200-as évek Angliájában kezdődik. A megalomániás, vérszomjas János király (Paul Giamatti) ellen fellázadnak nemesei. A király első félelmében aláírja a Magna Chartát, hogy végre megadja a lovagjainak járó jogokat és kiváltságokat. Az álnok király azonban nem akarja megtartani ígéretét. Sereget fogad, hogy saját népe ellen fordulva szerezze vissza Anglia feletti hatalmát. Néhány lovag felvállalja a reménytelennek tűnő küzdelmet – bebizonyítva, hogy a bátorság, a becsület és nemes szív bármely akadályt legyőzhet. (Port.hu)

7

Ivanhoe

Ivanhoe

Ivanhoe a fogságban lévő Richárd király megbízásából a kiszabadítására gyűjt pénzt. Közben választania kell szerelem és eskü, a szép zsidó Rebecca és a szász Lady Rowena közt. Ezalatt találkozik a nép nyomorával, az urak kapzsiságával és János herceg hatalomvágyával.

6.7

Robin és Marian

Robin és Marian

Robin Hood (Sean Connery) és hű társa, Little John sok év után keresztes hadjáratból tér vissza Oroszlánszívű Richárd birodalmába. Amikor a király egy szerencsétlen véletlen miatt meghal, az őrült János ragadja magához a hatalmat, s nyomban arra utasítja Nottingham seriffjét, hogy üldözze el a papokat az országból. Robin újra csatasorba állítja hát Sherwood-erdőbeli csapatát, hogy megmentse egykori szerelmét, az apácaként élő Marian-t (Audrey Hepburn) – és persze a nélkülözőket.

6.5

Ivanhoe

Ivanhoe

Amíg Oroszlánszívű Richárd (Julian Glover) keresztes-hadjáratot vezet a távoli Palesztinában, addig hitvány öccse magához kaparintja a teljes hatalmat. Aljassága kiélezte a szászok és normannok közötti ellentétet, így különös jelentőséggel bír az “Anglia Bajnoka” címéért hirdetett bajvívás, amelyben szászok és normannok is részt vesznek. Az utolsó küzdelem előtti estére a szászok vezére összehívja híveit. Tanácskozásukra kései vendégek is érkeznek, azzal a hírrel, hogy a visszavárt megmentő, Oroszlánszívű Richárd Anglia földjére lépett és kíséretében ott van a szász vezér fia: Ivanhoe (Anthony Andrews).

Cousins for Life Season 1 Episode 3 s01e03 | Gillian Anderson | One Piece 387