[Film-Magyar]!! Én, A Robot (2004) Film Online Videa Ingyenes

Én, a robot (2004) Film Online Magyarul

2004-07-15 NA Én, a robot HD

Film Magyar™

01:55:00

Én, a robot

Én, a robot Film Online Magyarul Del Spooner, a chicagói rendőrség detektívje legújabb ügye során a U.S. Robotics gyár egyik alkalmazottja halálának körülményeit vizsgálja. Az elkövető egy gép, ám ez lehetetlen. Hiszen minden robot agyába be van égetve a robotika három alaptörvénye: gép nem bánthat embert, engedelmeskedik az emberi parancsnak (kivéve, ha ezzel megszegné az első szabályt) és ügyel saját épségére (kivéve, ha ezzel megszegné az első két szabályt). Ha mégis egy robot az elkövető, annak következményei beláthatatlanok.

 • Kiadási dátum: 2004-07-15
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: Mediastream Vierte Film GmbH & Co. Vermarktungs KG / Davis Entertainment / Laurence Mark Productions / Canlaws Productions / 20th Century Fox / Overbrook Entertainment /
 • Műfaj: Akció Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Én, a robot online filmek ingyen

Én, a robot teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Én, a robot film

Én, a robot filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Én, a robot

 • Alex Proyas
  Director
 • Jeff Vintar
  Screenplay
 • Akiva Goldsman
  Screenplay
 • John Davis
  Producer
 • Marco Beltrami
  Original Music Composer
 • Simon Duggan
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
US 2004-07-15

Film költségvetés:
$120,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Én, a robot

Én, a robot – Filmesek és színészek

Én, a robot

Will Smith
Del Spooner
Én, a robot

Bridget Moynahan
Susan Calvin
Én, a robot

Alan Tudyk
Sonny
Én, a robot

James Cromwell
Dr. Alfred Lanning
Én, a robot

Bruce Greenwood
Lawrence Robertson
Én, a robot

Shia LaBeouf
Farber

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Én, a robot online teljes film magyarul,Én, a robot teljes film magyarul, Letöltés Én, a robot videa tejes film, Én, a robot teljes film magyarul mozicsillag, Én, a robot teljes film online magyarul, Én, a robot magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Looper - A jövő gyilkosa

Looper – A jövő gyilkosa

Ebben a futurisztikus akcióthrillerben az időutazás már valóság – ám illegális, és kizárólag a feketepiacon kínálják. Ha a maffia meg akar szabadulni valakitől, az illetőt harminc évvel visszaküldik a múltba, ahol aztán egy jövőgyilkos, mint Joe (Joseph Gordon-Levitt), szépen elintézi. Joe egyre gazdagabb, élete pompás. Egészen addig, amíg a maffia el nem dönti: Joe-nak saját jövőbeli énjével (Bruce Willis) kell végeznie.

7.4

Upgrade - Javított verzió

Upgrade – Javított verzió

Egy férfi feleségét meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges intelligenciával ellátott implantátumot kap, mely lehetővé teszi, hogy újra a saját lábára álljon. Ez azonban még korántsem minden! A férfi új képességeinek birtokában kegyetlen és véres bosszú-hadjáratra indul.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7

A halál napja

A halál napja

1999 december 31, Los Angeles. Lenny Nero, a lecsúszott exzsaru veszélyes ügybe keveredik a harmadik évezred előestéjén. A férfi az újfajta illegális virtuális droggal, a “klipekkel” üzletel, amelyekre más emberek emlékeit, érzelmeit közvetítik. Ez minden drognál izgalmasabb, az ember részese lehet valaki más életének. Egy nap kezébe kerül egy klip, ami egy gyilkos emlékeit tartalmazza, amit a prosti meggyilkolásakor rögzített.

Resident Evil : Chapitre Final FRENCH HDRiP MD 2017 | You Only Live Once | A League of Their Own