[Film-Magyar]!! Legendás állatok és Megfigyelésük (2016) Film Online Videa Ingyenes

Legendás állatok és megfigyelésük (2016) Film Online Magyarul

2016-11-16 NA Legendás állatok és megfigyelésük HD

Film Magyar™

02:13:00

Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük Film Online Magyarul Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket…A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

 • Kiadási dátum: 2016-11-16
 • Clasificación: 7.4
 • Termelés: Heyday Films / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Kaland Családi Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Legendás állatok és megfigyelésük online filmek ingyen

Legendás állatok és megfigyelésük teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Legendás állatok és megfigyelésük film

Legendás állatok és megfigyelésük filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Legendás állatok és megfigyelésük

 • J.K. Rowling
  Screenplay
 • David Yates
  Director
 • Brooke Dibble
  Sculptor
 • Philippe Rousselot
  Director of Photography
 • James Newton Howard
  Original Music Composer
 • Mark Day
  Editor

Megjelenési dátum:
GB 2016-11-16

Film költségvetés:
$180,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük – Filmesek és színészek

Legendás állatok és megfigyelésük

Eddie Redmayne
Newt Scamander
Legendás állatok és megfigyelésük

Colin Farrell
Percival Graves
Legendás állatok és megfigyelésük

Katherine Waterston
Porpentina “Tina” Goldstein
Legendás állatok és megfigyelésük

Dan Fogler
Jacob Kowalski
Legendás állatok és megfigyelésük

Alison Sudol
Queenie Goldstein
Legendás állatok és megfigyelésük

Jon Voight
Henry Shaw Sr

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Legendás állatok és megfigyelésük online teljes film magyarul,Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul, Letöltés Legendás állatok és megfigyelésük videa tejes film, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film magyarul mozicsillag, Legendás állatok és megfigyelésük teljes film online magyarul, Legendás állatok és megfigyelésük magyar online

Hasonló kategóriában

6.9

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül.

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

7.7

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. rész

Magukra maradtak: Harry, Ron és Hermione tanárai és legfőképpen Dumbledore segítsége nélkül vág neki a nagy feladatnak. Voldemort halhatatlanságának titka nyomába erednek, fel akarják kutatni és meg akarják semmisíteni a rejtélyes horcruxokat. A sötét erő nem kíméli őket, de az egész varázsvilágot sem. Bekövetkezik a legrosszabb, kitör a háború, a halálfalók Roxfortot és a Mágiaügyi Minisztériumot is az uralmuk alá hajtják. Bármerre járnak, a borzalom követi őket. És mindenütt Harry Pottert keresik, hogy a Nagyúr elé vigyék a fiút élve.

8.1

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. rész

Nincs tovább: Harry, Ron és Hermione immár nem kerülheti el a végső összecsapást. Mindannyian tudják, hogy ez az utolsó felvonás. A három jóbarát visszatér a Roxfortba, hogy felkutassa és elpusztítsa az utolsó horcruxot. Voldemort, aki egyre erősebb, uralma alá vonta a Mágiaügyi Minisztériumot és már Roxfort fölött is egyre nagyobb hatalma van, tudomást szerez a tervükről. A tét hatalmas, így nem is csoda, hogy mindent bevet a siker érdekében. Megkezdődik a Roxfort ostroma – és már soha többé, semmi nem lesz ugyanolyan, mint volt.

Everything Will Be Ok (Movie) | 04 ene 2019 | Various Artists - Cherry Moon 4 - High Activity Level (1995)