[Film-Magyar]!! Thor: Ragnarök (2017) Film Online Videa Ingyenes

Thor: Ragnarök (2017) Film Online Magyarul

2017-10-25 NA Thor: Ragnarök HD

Film Magyar™

02:10:00

Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök Film Online Magyarul Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!

 • Kiadási dátum: 2017-10-25
 • Clasificación: 7.5
 • Termelés: Marvel Studios / Walt Disney Pictures /
 • Műfaj: Akció Kaland Vígjáték Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Thor: Ragnarök online filmek ingyen

Thor: Ragnarök teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Thor: Ragnarök film

Thor: Ragnarök filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Thor: Ragnarök

 • Jay Oliva
  Storyboard
 • Craig Kyle
  Writer
 • Christopher Yost
  Writer
 • Taika Waititi
  Director
 • Shannon Mills
  Supervising Sound Editor
 • Jasin Boland
  Still Photographer

Megjelenési dátum:
US 2017-10-25

Film költségvetés:
$180,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thor: Ragnarök

Thor: Ragnarök – Filmesek és színészek

Thor: Ragnarök

Chris Hemsworth
Thor
Thor: Ragnarök

Tom Hiddleston
Loki
Thor: Ragnarök

Cate Blanchett
Hela
Thor: Ragnarök

Idris Elba
Heimdall
Thor: Ragnarök

Jeff Goldblum
Grandmaster
Thor: Ragnarök

Tessa Thompson
Scrapper 142 / Valkyrie

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Thor: Ragnarök online teljes film magyarul,Thor: Ragnarök teljes film magyarul, Letöltés Thor: Ragnarök videa tejes film, Thor: Ragnarök teljes film magyarul mozicsillag, Thor: Ragnarök teljes film online magyarul, Thor: Ragnarök magyar online

Hasonló kategóriában

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

Biography | Sam and Cat - Season 1 | Download APK