[Film-Magyar]!! Fenegyerek (2014) Film Online Videa Ingyenes

Fenegyerek (2014) Film Online Magyarul

2014-10-16 NA Fenegyerek HD

Film Magyar™

01:48:00

Fenegyerek

Fenegyerek Film Online Magyarul A19 éves JR (Brenton Thwaites) belekóstol a kegyetlen börtönélet valóságába, amikor egy kisebb bűncselekmény miatt hűvösre vágják. Nehéz bent megmaradni védelem nélkül, de a magányos srácot hamarosan Brendan Lynch (Ewan McGregor), Ausztrália leghírhedtebb bűnözője veszi a szárnyai alá. Ennek viszont ára van: JR-nek a szabadulását követően segítenie kell kívülről Brendan szökésében. JR kötélnek áll és az első rablásnál beszáll a buliba védelmezője mellett. A több milliót érő aranyrudak közelségében azonban halálos macska-egér játék veszi kezdetét, melyben nincs már helye az illúzióknak és el kell dönteni, ki kivel van.

 • Kiadási dátum: 2014-10-16
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Media House Capital / Altitude Film Entertainment / Daydream Productions / Bridle Path Films / Southern Light Films / WBMC / Screen Australia / ScreenWest / Lotterywest / Screen NSW / Hopscotch Entertainment One /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Fenegyerek online filmek ingyen

Fenegyerek teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Fenegyerek film

Fenegyerek filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Fenegyerek

 • Julius Avery
  Director
 • Julius Avery
  Writer
 • Timothy White
  Producer
 • Nigel Bluck
  Director of Photography
 • Jack Hutchings
  Editor
 • Nikki Barrett
  Casting

Megjelenési dátum:
AU 2014-10-16

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fenegyerek

Fenegyerek – Filmesek és színészek

Fenegyerek

Ewan McGregor
Brendan Lynch
Fenegyerek

Brenton Thwaites
JR White
Fenegyerek

Alicia Vikander
Tasha
Fenegyerek

Jacek Koman
Sam
Fenegyerek

Matthew Nable
Sterlo
Fenegyerek

Tom Budge
Josh

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Fenegyerek online teljes film magyarul,Fenegyerek teljes film magyarul, Letöltés Fenegyerek videa tejes film, Fenegyerek teljes film magyarul mozicsillag, Fenegyerek teljes film online magyarul, Fenegyerek magyar online

Hasonló kategóriában

6.7

Az olasz meló

Az olasz meló

Charlie Crocker agya a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. A megvalósítás sikere viszont már emberein múlik. Egyszer számított csak rosszul: amikor Velencében egyik embere lelépett az egész szajréval. Egy évvel később Los Angelesben bukkan a rabolt arany nyomára. Úgy akarja visszarabolni jogos jussát és kereket oldani, hogy közben a város történetének legnagyobb forgalmi dugóját produkálja. Új bandáját egy számítógépes zseni, egy veterán páncélszekrény szakértő és egy pirotechnikus alkotja, akikhez csatlakoznak a bennfentesek és egy csinos hölgy, Stella, akinek kötélből vannak az idegei. Indulhat a bosszú.Az elmés megoldásokkal teli izgalmas film a krimi műfaj egyik 1969-es klasszikusának újraforgatott változata, Michael Caine nélkül.

7.8

Szemtől szemben

Szemtől szemben

A legprofibb rendőr játszmája a legprofibb bankrabló ellen. Neil McCauley a bűnözők királya, az évszázad bűntényére készül. Vincent Hanna nyomozó, a rendőrség legjobb koponyája, aki már szinte mániákusan üldözi McCauley-t, bármi áron el akarja kapni. Az ár magasabb lesz, mint akár ő maga is hitte volna.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

7.2

Az olasz meló

Az olasz meló

A film hőse régóta rács mögött ül, a hűvösön is sikerrel forralja tovább ördögi terveit. Legújabb ötlete milliókat ér, méghozzá aranyban. Emberei hatalmas fogalmi dugót teremtenek, hogy kezükbe kaparinthassanak egy pénzszállító autót. Viszont nincs börtöntöltelék, aki ne tudná: nincs tökéletes bűntény, és még a legjobb tervbe is hiba csúszik néha. Kezdőnek az üldözések, átverések és trükkök.

La vita è bella | Sleeping Monst season 09 episode 21 | Warner online