[Film-Magyar]!! Az útvesztő: Halálkúra (2018) Film Online Videa Ingyenes

Az útvesztő: Halálkúra (2018) Film Online Magyarul

2018-01-10 NA Az útvesztő: Halálkúra HD

Film Magyar™

02:24:00

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra Film Online Magyarul A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

 • Kiadási dátum: 2018-01-10
 • Clasificación: 7.1
 • Termelés: Gotham Group / Temple Hill Entertainment / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Akció Rejtély Sci-Fi Thriller Kaland Fantasy

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Az útvesztő: Halálkúra online filmek ingyen

Az útvesztő: Halálkúra teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Az útvesztő: Halálkúra film

Az útvesztő: Halálkúra filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Az útvesztő: Halálkúra

 • Nicole Connelly
  Special Effects
 • Wes Ball
  Director
 • T.S. Nowlin
  Screenplay
 • James Dashner
  Novel
 • Wyck Godfrey
  Producer
 • Ellen Goldsmith-Vein
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-01-10

Film költségvetés:
$62,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra – Filmesek és színészek

Az útvesztő: Halálkúra

Dylan O’Brien
Thomas
Az útvesztő: Halálkúra

Kaya Scodelario
Teresa Agnes
Az útvesztő: Halálkúra

Thomas Brodie-Sangster
Newt
Az útvesztő: Halálkúra

Ki Hong Lee
Minho
Az útvesztő: Halálkúra

Rosa Salazar
Brenda
Az útvesztő: Halálkúra

Giancarlo Esposito
Jorge

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Az útvesztő: Halálkúra online teljes film magyarul,Az útvesztő: Halálkúra teljes film magyarul, Letöltés Az útvesztő: Halálkúra videa tejes film, Az útvesztő: Halálkúra teljes film magyarul mozicsillag, Az útvesztő: Halálkúra teljes film online magyarul, Az útvesztő: Halálkúra magyar online

Hasonló kategóriában

6.6

Az útvesztő: Tűzpróba

Az útvesztő: Tűzpróba

Thomaséknak a labirintusból kijutva nem ért véget a megpróbáltatásaik. Többről van itt szó, mint egy játékról. A világ pusztulófélben van és az eddig ismert társadalmi rendszerek eltűntek. Az útvesztő csak egy kezdeti próba volt, és eztán már egy újabb következik, ami jóval veszélyesebb és összetettebb küzdelmeket követel meg.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7

Látlak

Látlak

A tizenhat éves Ronnie Calderminden nap az édesapjával reggelizik – egész pontosan az édesapja „maradványával”, vagyis amolyan kísértetével. A férfi ugyanis több millió másik, Amerika középnyugati részén élő emberrel együtt tíz évvel korábban meghalt, amikor egy szigorúan titkos kormányzati laborkísérlet katasztrófával zárult. Miután egy ismeretlen kísértet zaklatni kezdi Ronnie-t – ráadásul olyan, látható hatást gyakorol a fizikai világra, amilyenre elvileg nem is lenne képes –, a lány egy megbízható tanárjától, Mr. Bittnertől (Dermot Mulroney) kér segítséget és tanácsot. Mivel azonban nem elégíti ki a férfi magyarázata, Ronnie összeáll egy osztálytársával, Kirkkel, a rejtélyes múltú, magányos farkassal, hogy kiderítse, mit akarhat tőle a kísértet.

Nathan Fillion | Icomedia WebSite X5 | Cát Vệ Sinh Cho Mèo Me-O Hương Táo (5L)