[Film-Magyar]!! Legendás állatok: Grindelwald Bűntettei (2018) Film Online Videa Ingyenes

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (2018) Film Online Magyarul

2018-11-14 NA Legendás állatok: Grindelwald bűntettei HD

Film Magyar™

02:14:00

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei Film Online Magyarul A történet 1927-ben játszódik, néhány hónappal azután, hogy Göthe segített elkapni Grindelwaldot. A gonosz varázsló megszökik a rabságból, és egyre több varázslót győz meg arról, hogy többet érnek, mint a muglik vagy magnixek: csak az a varázsló állíthatja meg, akit egykor legjobb barátjának tartott – Albus Dumbledore. De Dumbledore nem száll harcba kedves tanítványa, Göthe nélkül.

 • Kiadási dátum: 2018-11-14
 • Clasificación: 6.9
 • Termelés: Warner Bros. Pictures / Heyday Films /
 • Műfaj: Családi Fantasy Kaland

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei online filmek ingyen

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Legendás állatok: Grindelwald bűntettei film

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

 • David Yates
  Director
 • J.K. Rowling
  Screenplay
 • J.K. Rowling
  Producer
 • David Heyman
  Producer
 • Lionel Wigram
  Producer
 • Steve Kloves
  Producer

Megjelenési dátum:
GB 2018-11-14

Film költségvetés:
$200,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei – Filmesek és színészek

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Eddie Redmayne
Newt Scamander
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Katherine Waterston
Porpentina “Tina” Goldstein
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Alison Sudol
Queenie Goldstein
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Dan Fogler
Jacob Kowalski
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Jude Law
Albus Dumbledore
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei

Ezra Miller
Credence Barebone

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Legendás állatok: Grindelwald bűntettei online teljes film magyarul,Legendás állatok: Grindelwald bűntettei teljes film magyarul, Letöltés Legendás állatok: Grindelwald bűntettei videa tejes film, Legendás állatok: Grindelwald bűntettei teljes film magyarul mozicsillag, Legendás állatok: Grindelwald bűntettei teljes film online magyarul, Legendás állatok: Grindelwald bűntettei magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

Legendás állatok és megfigyelésük

Legendás állatok és megfigyelésük

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket. És talán meg is találja őket…A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

8.4

Az élet szép

Az élet szép

1938-ban járunk, amikor a szeretetreméltó, álmodozó Guido – a növekvő rasszizmus és szűklátókörűség közepette – beleszeret visszafogott tanárnőjébe, Dorába. A csodaszép lány azonban egy helyi náci tiszt menyasszonya, Guidot pincérként látjuk viszont az eljegyzésen. Mindent elkövet, hogy a lányt bánatos jövőjétől eltérítse … Meseszerű szerelmi történet kezdődik. Öt év múlva Guido és Dora házasok és született egy fiuk, Giousé is. A politikai légkör egyre romlik, végül Guidot, aki félzsidó, táborba viszik családjával együtt. Az apa, hogy túlélhesse a borzalmakat, és hogy fiát minél jobban megkímélje, azt találja ki, hogy az egész, ami körülveszi őket tulajdonképpen egy nagy játék, amelyben a rabok a versenyzők és az őrök a játékvezetők.

8.5

Schindler listája

Schindler listája

Egyetlen ember is képes lehet arra, hogy a körülmények ellenére megváltoztassa a dolgok menetét. A mondás igazát mi sem bizonyítja jobban, mint Oskar Schindler története. A film főhőse, Oskar Schindler született üzletember és szerencsejátékos. A második világháború legelején elkerül a megszállt Lengyelországba és azonnal megérzi, milyen hatalmas üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtte. Baráti kapcsolatok és némi ügyeskedés révén megszerez magának egy gyárat – a Deutsche Emailware Fabrikot – és nem győz eleget tenni a beözönlő megrendeléseknek.

7.6

Harry Potter és a félvér herceg

Harry Potter és a félvér herceg

Roxfort körül egyre szaporodnak az árnyak. Pedig a hatodik osztályba lépő Harry Potter és barátai számára a Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola mindennapjai is bőven elég izgalmat jelentenek nekik: Harry különleges titkokat hordozó bájital tankönyve, Ron barátnője és Hermione szerelme is épp elég titokzatos és ijesztő. De Harrynek egyre több oka van a félelemre. A halálfalók már mindenütt ott vannak, a dementor-támadások szaporodnak, és az iskola fölött megjelenik a Sötét Jegy. Dumbledore abban reménykedik, hogy védence megerősödhet, ha jobban megismeri az ellenfele múltját. De van veszély, amelyre ő sem készülhet fel.

Edison Chen | 2, 5, 10 Meter Reissverschluß + 6, 15, 30 Zipper 5 mm Laufschiene, endlos | Galveston