[Film-Magyar]!! A Hét Szamuráj (1954) Film Online Videa Ingyenes

A hét szamuráj (1954) Film Online Magyarul

1954-04-26 NA A hét szamuráj HD

Film Magyar™

03:27:00

A hét szamuráj

A hét szamuráj Film Online Magyarul Egy ismétlõdõ rablótámadásoknak kitett falu gazdátlan szamurájokat roninokat fogad fel, hogy azok, mint a harc művészei, megvédjék a termésüket. Ez végül nem kis áldozat árán és a falusiak részvételével sikerül is. A rendkívül mozgalmas csatajelenetekben megjelenített harc ellenére sem egyszerű kosztümös kalandfilmet látunk, hiszen Kurosawa itt is az embereket, az emberi kapcsolatokat helyezte a középpontba: a parasztoknak mindenekelõtt magukat, vagyis számító önzésüket, gyanakvásukat kell legyõzniük. Ez a nagy kritikai és közönségsikert aratott, filozófikus mélységű szamurájfilm szolgált egy hasonlóképpen közkedvelt amerikai western, A hét mesterlövész alapjául.

 • Kiadási dátum: 1954-04-26
 • Clasificación: 8.4
 • Termelés: Toho Company, Ltd. /
 • Műfaj: Akció Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A hét szamuráj online filmek ingyen

A hét szamuráj teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A hét szamuráj film

A hét szamuráj filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A hét szamuráj

 • Akira Kurosawa
  Director
 • Shinobu Hashimoto
  Screenplay
 • Hideo Oguni
  Screenplay
 • Akira Kurosawa
  Screenplay
 • Sôjirô Motoki
  Producer
 • Fumio Hayasaka
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
JP 1954-04-26

Film költségvetés:
$2,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A hét szamuráj

A hét szamuráj – Filmesek és színészek

A hét szamuráj

Toshirō Mifune
Kikuchiyo
A hét szamuráj

Takashi Shimura
Kambei Shimada
A hét szamuráj

Yoshio Inaba
Gorobei Katayama
A hét szamuráj

Seiji Miyaguchi
Kyuzo
A hét szamuráj

Minoru Chiaki
Heihachi Hayashida
A hét szamuráj

Daisuke Katô
Shichiroji

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A hét szamuráj online teljes film magyarul,A hét szamuráj teljes film magyarul, Letöltés A hét szamuráj videa tejes film, A hét szamuráj teljes film magyarul mozicsillag, A hét szamuráj teljes film online magyarul, A hét szamuráj magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Árnyéklovas

Árnyéklovas

A 16. századi japán történelmet a vissza-visszatérő polgárháborúk, a hatalomra törő klánok egymás ellen indított harcai jellemezték. Takeda Singen herceg klánja hatalma megóvása érdekében hadicselhez folyamodik: egy “árnyékharcost”, vagyis “kagemusát” bérel fel és állít vezére helyébe a harcmezőkön. Ez a hasonmás egy gazfickó, akit csupán a klán urához való tökéletes hasonlósága ment meg a kivégzéstől. A kagemusa mindinkább belejön szerepébe, és a klán seregei győzelmet győzelemre halmoznak parancsnogsága alatt. A herceg fia, Kacujori azonban ezt nem nézi jó szemmel, s végül eléri, hogy elkergetik az udvartól. Ezzel azonban megkezdődik a nagy hatalmú nemzetség pusztulása: hadseregük a végső véres ütközetben megsemmisítő vereséget szenved.

7.4

Az utolsó szamuráj

Az utolsó szamuráj

A polgárháborúnak vége. Az egykori hős, Nathan Algren (Tom Cruise) nem találja a helyét a békés, egyre praktikusabb országban. A vakmerőség, az önfeláldozás, a hűség – az ő katonaerényei – itt már értéktelenné váltak. Ebből az állapotból egy sok pénzzel kecsegtető ajánlat mozdítja ki. Algrennek Japánba kell utaznia, ahol a fiatal, Amerika-barát császár modern hadseregébe kiképzőtisztnek szerződteti. Az új haderőnek a régi hagyományokat tisztelő és követő szamurájokkal kell leszámolnia. Az első csapást maga Algren vezeti. Az elkapkodott előkészületek miatt hiába a modern fegyverzet, a szamurájok diadalmaskodnak, és Algren fogságba esik. A szamurájok parancsnoka azonban nem végez az idegennel, hanem megpróbálja megismerni. Az amerikai pedig lassan megtapasztalja, hogy a szamurájok értékrendje sokkal közelebb áll hozzá.

6.4

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken

Amikor Jack múltjából felbukkan egy nő, elbizonytalanodik, nem tudja, hogy ez igaz szerelem, vagy csak egy szívtelen szélhámos játszik a szívével, felhasználva őt a legendás ifjúság forrása megtalálásához. Angelica kényszeríti, hogy szálljon fel a Queen Anne’s Revenge fedélzetére, mely a rettentő Feketeszakáll kalóz hajója, így Jack hirtelen egy olyan váratlan kalandba keveredik, ahol nem tudja kitől is kell jobban félnie: Feketeszakálltól vagy a nőtől a múltjából.

7.9

Kill Bill

Kill Bill

A Menyasszony egykor hírhedt bérgyilkosnő volt, egy világklasszis női bérgyilkos-csapat tagja. Ám terhes lett és férjhez akart menni, de a főnök ezt nem hagyhatta. Az esküvője napján a csapat vezetője, Bill mindenkit lemészárol. A Menyasszony utolsó szavaival tudatja Bill-lel, hogy várandós, és az ő gyerekét hordja szíve alatt. A nő nem hal bele a fejlövésbe, hanem ötévi kóma után véres bosszút esküszik főnöke és egykori csapattársai ellen. Senki nem tudhatja, mikor fog következni a listán. Csak egy biztos: Bill lesz az utolsó a sorban.

ver online directv sports | Congrats to Our Newly Elite Uploaders Verified Uploaders | Critical