[Film-Magyar]!! Solo: Egy Star Wars-történet (2018) Film Online Videa Ingyenes

Solo: Egy Star Wars-történet (2018) Film Online Magyarul

2018-05-15 NA Solo: Egy Star Wars-történet HD

Film Magyar™

02:15:00

Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet Film Online Magyarul Han Solo -a galaxis legkedveltebb gazfickója- a sötét és mély alvilágban lavírozva belefut jövőbeli másodpilótájába, Chewbaccába és a hírhedt szerencsejátékosba, Lando Calrissianba. A társaság kalandja útnak indítja a Star Wars saga egyik legvalószínűtlenebb hősének történetét.

 • Kiadási dátum: 2018-05-15
 • Clasificación: 6.6
 • Termelés: Lucasfilm / Walt Disney Pictures / Allison Shearmur Productions / Imagine Entertainment /
 • Műfaj: Akció Kaland Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Solo: Egy Star Wars-történet online filmek ingyen

Solo: Egy Star Wars-történet teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Solo: Egy Star Wars-történet film

Solo: Egy Star Wars-történet filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Solo: Egy Star Wars-történet

 • George Lucas
  Characters
 • Lawrence Kasdan
  Screenplay
 • Nicole Abellera
  Casting
 • Bradford Young
  Director of Photography
 • Will Allegra
  Co-Producer
 • Lawrence Kasdan
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-05-15

Film költségvetés:
$250,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Solo: Egy Star Wars-történet

Solo: Egy Star Wars-történet – Filmesek és színészek

Solo: Egy Star Wars-történet

Alden Ehrenreich
Han Solo
Solo: Egy Star Wars-történet

Woody Harrelson
Tobias Beckett
Solo: Egy Star Wars-történet

Emilia Clarke
Qi’ra
Solo: Egy Star Wars-történet

Donald Glover
Lando Calrissian
Solo: Egy Star Wars-történet

Thandie Newton
Val
Solo: Egy Star Wars-történet

Phoebe Waller-Bridge
L3-37

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Solo: Egy Star Wars-történet online teljes film magyarul,Solo: Egy Star Wars-történet teljes film magyarul, Letöltés Solo: Egy Star Wars-történet videa tejes film, Solo: Egy Star Wars-történet teljes film magyarul mozicsillag, Solo: Egy Star Wars-történet teljes film online magyarul, Solo: Egy Star Wars-történet magyar online

Hasonló kategóriában

7.5

Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet

Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet

A galaxis szerte dúló háborúban a sors nem mindennapi hősöket hoz össze, hogy egy csaknem lehetetlen feladatra vállalkozva ellopják a Birodalom pusztító fegyverének, a Halálcsillagnak tervrajzait. A béke és a szabadság utolsó reménysugarába kapaszkodva válnak részeseivé a galaxist fenekestül felforgató elnyomás elleni küzdelemnek.

8

A nyolcadik utas: a Halál

A nyolcadik utas: a Halál

A Nostromo űrhajó a hazatérés helyett a képernyőn villogó pont nyomába ered. Váratlan küldetésük egy kihalt bolygóra vezeti őket, ahol egy elhagyott űrhajót találnak, belsejében számtalan, tojás alakú kapszulával. Miközben óvatosan próbálják feltárni az űrsikló titkát, az egyik tojásból hirtelen kirobban egy lény és rátapad Kane arcára, aki teljesen megbénul. Miután Kane visszanyeri az eszméletét és csatlakozik a többiekhez, megdöbbentő dolog történik. Kane testéből egy szörny kel ki, amely sorra végez az űrhajósokkal. Ripley azonban nem törődik bele a halálba.

8.2

Csillagok háborúja

Csillagok háborúja

Réges régen, egy távoli galaxisban kezdődött a nagy kaland, amikor Leia Organa hercegnő két fura robottal egy alig értékelhető hologramot küldött az egyetlen Jedi lovagnak, a remeteként élő Ben Kenobinak. Az idős jedi Luke Skywalker, Han Solo és szőrős vukija, a hatalmas Chewbacca társaságában útra kel, hogy kiszabadítsa a hercegnőt Darth Vader fogságából, és győzelemre vigye az igaz ügyet az egész Galaxisban.

7.4

Star Trek

Star Trek

Tökéletes ellentéte egymásnak Kirk és Spock. A bajkeverő iowai farmerfiú és a félig ember, félig vulkáni Spock az akadémián találkozik. A köztük lévő feszültség tovább növekszik, amikor beválogatják őket a Pike kapitány vezetésével első útjára készülő Enterprise csillaghajó legénységébe. A csillagflotta kadétjaként olyan veszélyes ellenséggel kell szembenézniük, amely a bolygók népeit egyesítő szövetséget, a Föderációt fenyegeti. A galaxis sorsa a két ifjú titán kezében van. Ha meg akarják akadályoznia a pusztulást, az ellentéteket félretéve össze kell fogniuk egymással.

церемония | official trailer | Fairy Tail 304