[Film-Magyar]!! Vörös Veréb (2018) Film Online Videa Ingyenes

Vörös veréb (2018) Film Online Magyarul

2018-02-28 NA Vörös veréb HD

Film Magyar™

02:22:00

Vörös veréb

Vörös veréb Film Online Magyarul A kémek nem válogatnak az eszközökben. Egy titkos ügynök nemcsak pisztolyokkal, késekkel, mérgekkel és poloskákkal bánik tökéletesen. Ha kell, a teste lesz a fegyvere. Dominika Jegorova az orosz titkosszolgálat egyik legjobbja. És ahhoz, hogy a cége titkokat szedjen ki a CIA magas rangú emberéből, akinek a fejében ott van az Oroszországban működő amerikai ügynökök listája, csak egy eszközt használhat: el kell csábítania. Az akció jól indul, de azután hiba csúszik a számításba. A két ügynök életre-halálra menő játékba kezd: az átverések, hazugságok, fenyegetések csak a kezdetet jelentik – a ráadás a tiltott szenvedély.

 • Kiadási dátum: 2018-02-28
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Soundtrack New York / Chernin Entertainment / Film Rites / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Rejtély Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Vörös veréb online filmek ingyen

Vörös veréb teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Vörös veréb film

Vörös veréb filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Vörös veréb

 • Francis Lawrence
  Director
 • Justin Haythe
  Writer
 • Jason Matthews
  Novel
 • Cameron MacConomy
  Associate Producer
 • David Ready
  Producer
 • Steven Zaillian
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-02-28

Film költségvetés:
$69,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Vörös veréb

Vörös veréb – Filmesek és színészek

Vörös veréb

Jennifer Lawrence
Dominika Egorova
Vörös veréb

Joel Edgerton
Nathaniel “Natan” Nash
Vörös veréb

Matthias Schoenaerts
Vanya Egorov
Vörös veréb

Charlotte Rampling
“Matron”
Vörös veréb

Jeremy Irons
Vladimir Korchnoi
Vörös veréb

Ciarán Hinds
Alexei Zyuganov

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Vörös veréb online teljes film magyarul,Vörös veréb teljes film magyarul, Letöltés Vörös veréb videa tejes film, Vörös veréb teljes film magyarul mozicsillag, Vörös veréb teljes film online magyarul, Vörös veréb magyar online

Hasonló kategóriában

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.1

Az útvesztő: Halálkúra

Az útvesztő: Halálkúra

A Futárok, élükön Thomasszal, végső s egyben legveszélyesebb küldetésükre indulnak. Hogy megmentsék barátaikat, be kell törniük a VESZETT fennhatósága alatt álló legendás Utolsó Városba, ami a korábbinál is halálosabb útvesztőnek bizonyulhat. Aki élve kijut, választ kap azokra a kérdésekre, amik a kezdetek óta foglalkoztatják a Futárokat.

7.4

Az éhezők viadala: Futótűz

Az éhezők viadala: Futótűz

Katniss Everdeen a 74. Éhezők viadala győzelme után biztonságban visszatér szülővárosába, győztes társával Peeta Mellarkkal. Sikerük azonban azt jelenti, hogy hátrahagyva családjukat és barátaikat útra kell kelniük, hiszen részt kell venniük a Győztesek körútján. Útközben Katniss már látja, hogy lázadás készül, de a Kapitólium még mindig erős kézben tartja a 12 körzetet, Snow elnök pedig belefogott a 75. Éhezők Viadala előkészületeibe, ami egy olyan életre-halálra szóló verseny, mely örökre megváltoztathatja Panem országát.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

Cách dùng điện thoại, máy tính bảng điều khiển Smart tivi LG WebOS bằng ứng dụng LG TV Plus | Tien You Chui | 10Pcs/Pack Dental Orthodontic NITI Super Elastic Rectangular Arch Wires 3 Forms