[Film-Magyar]!! Skyline (2010) Film Online Videa Ingyenes

Skyline (2010) Film Online Magyarul

2010-11-11 NA Skyline HD

Film Magyar™

01:40:00

Skyline

Skyline Film Online Magyarul Egy átmulatott éjszaka után egy társaság arra ébred, hogy földönkívüliek támadták meg a földet, akik igyekeznek leradírozni az emberiséget a bolygó felszínéről. Az első támadást túlélők csapatba szerveződnek, és úgy döntenek, felveszik a harcot a sosem látott lények ellen.

 • Kiadási dátum: 2010-11-11
 • Clasificación: 4.8
 • Termelés: Rat Entertainment / Rogue Pictures / Hydraulx / Transmission Pictures / Relativity Media /
 • Műfaj: Sci-Fi Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Skyline online filmek ingyen

Skyline teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Skyline film

Skyline filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Skyline

 • Colin Strause
  Director
 • Joshua Cordes
  Writer
 • Liam O’Donnell
  Writer
 • Brett Ratner
  Executive Producer
 • Greg Strause
  Director
 • Kristian James Andresen
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2010-11-11

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Skyline

Skyline – Filmesek és színészek

Skyline

Eric Balfour
Jarrod
Skyline

Scottie Thompson
Elaine
Skyline

David Zayas
Oliver
Skyline

Donald Faison
Terry
Skyline

Brittany Daniel
Candice
Skyline

Crystal Reed
Denise

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Skyline online teljes film magyarul,Skyline teljes film magyarul, Letöltés Skyline videa tejes film, Skyline teljes film magyarul mozicsillag, Skyline teljes film online magyarul, Skyline magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

A függetlenség napja

A függetlenség napja

Az Egyesült Államok nyomkövető rendszerei 550 km átmérőjű, gigantikus űrhajó közeledtét jelzik. A tévéhíradók a világ legnagyobb városai fölött lebegő óriási űrhajókról tudósítanak. Másnap az elnököt biztonságos helyre menekítik. A Washington D.C.-t ért támadást követően az egész országban úrrá lesz a káosz. Hamarosan nyilvánvalóvá válik, hogy az idegenek célja a Föld totális megsemmisítése. A világ összes hadserege készen áll, hogy felvegye a harcot a gonosz betolakodókkal szemben.

7.3

Harmadik típusú találkozások

Harmadik típusú találkozások

Világszerte szokatlan jelenségeket észlelnek, csakúgy, mint az egyik amerikai kisváros lakói. Akik valamilyen formában kapcsolatba kerültek az ufókkal, rejtélyesen és furcsán kezdenek viselkedni. Egy kutatócsoportnak sikerül megfejtenie a világűrből érkező jelzéseket. A tudósok szerint egy földön kívüli, idegen civilizáció küldöttei szeretnék felvenni a kapcsolatot az emberiséggel. Erre a Wyomingban levő, Ördögtorony nevű hatalmas sziklánál kiépített bázison kerülne sor. Mindenki lázas izgalommal készülődik a találkozásra.

5.5

Cowboyok és űrlények

Cowboyok és űrlények

1873, Arizona. Egy idegen támolyog be a sivatagi kisvárosba, Absolutionba, és semmire nem emlékszik a múltjából. Az egyetlen nyom egy rejtélyes bilincs az egyik csuklóján. Hamarosan rájön, hogy a városka lakói nem szívlelik az idegeneket, és senki meg sem mozdul, amíg nem kap erre parancsot a vasöklű Dolarhyde ezredestől. Ez a város félelemben él. Ám Absolution hamarosan olyan félelmet fog érezni, melyet fel sem tud fogni, mert a várost égi fosztogatók támadják meg. És hirtelen a megvetett idegen lesz az egyetlen reményük. A revolverhős lassacskán emlékezni kezd, ki is ő, honnét jött, és rájön, hogy a birtokában van egy titoknak, amely esélyt adhat a városnak a földön kívüliek ellen.

5.7

Fantasztikus Négyes

Fantasztikus Négyes

Reed Richards álma, hogy megfejti az ember genetikai kódját. Ehhez elfogadja riválisa, a mágnás Victor von Doom segítségét, hogy űrexpedíciót vezessen egy kozmikus vihar közepébe. Az expedíció tagja még Reed barátja, Ben Grimm asztronauta, Sue Storm, Doom kutatási igazgatója, valamint a nő öccse, Johnny Storm pilóta. Kiderül, hogy a számításokba hiba csúszott, a kozmikus sugárzás megváltoztatja a legénység DNS-ét. Az együtt elszenvedett tragédiát igyekeznek előnyükre fordítani. Egy csapatként szállnak szembe az időközben gonosz acélemberré változott Doommal.

ダウンロード APK | 30 días juntos | Autodata 8 45 + Crack FULL