[Film-Magyar]!!™ 12 Katona (2018) Filmek – Online Videa

12 katona Teljes Film Magyarul

A film összefoglalása és részletei: Amikor 2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat, egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz. A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.

 • Gyártási év: 2018-01-16
 • Rating: 5.5
 • Termelés: Torridon Films / Alcon Entertainment / Black Label Media / Jerry Bruckheimer Films / Lionsgate / 16:14 Entertainment /
 • Műfaj: HáborúsDrámaTörténelmiAkció

Ossza meg ezt a filmet barátaival

12 katona (2018) Teljes Film Magyarul

12 katona Teljes Film Magyarul

Amikor 2001. szeptember 11-én sosem látott méretű támadás érte az Egyesült Államokat, egy nap sem kellett hozzá, hogy döntés szülessen az első válaszcsapásról. Egy fiatal, vakmerő, de igazi háborút még sosem látott tiszt vezetésével egy elit kommandós egységet dobtak le az afgán hegyek közé. A feladatuk az, hogy eljussanak Mazár-e Sarifba, elfoglalják a várost és elvágják az al-Kaida utánpótlási vonalát. A helyszínen a kommandósok átmeneti szövetséget kötnek egy helyi hadúrral, aki támogatja őket: lovakat ad nekik a harchoz. A legmodernebb haditechnikára kiképzett 12 katona attól kezdve lóháton csatázik. Hatalmas túlerő ellen, elképesztő körülmények között küzdenek, de vigyáznak egymásra és a lovaikra: a háború új szabályait tanulják.. 12 katona film streamingin linea o download nel miglior video HD 1080p gratuito su desktop, laptop, blocco note, scheda, iPhone, iPad, Mac Pro e altro ancora

A film igazgatója és a személyzet mögött 12 katona

 • Nicolai Fuglsig
  Director
 • Jerry Bruckheimer
  Producer
 • Lorne Balfe
  Music
 • Wilhelm Pfau
  Set Decoration
 • Daniel J. Lester
  Costume Design
 • Ted Tally
  Writer

Kiadási dátum:
US 2018-01-16

A film költségvetése:
$35,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/12 katona

12 katona – Színészek és színésznők

12 katona

Chris Hemsworth
Captain Mitch Nelson
12 katona

Michael Shannon
Chief Warrant Officer Hal Spencer
12 katona

Michael Peña
Sgt First Class Sam Diller
12 katona

Trevante Rhodes
Sgt First Class Ben Milo
12 katona

Navid Negahban
General Dostum
12 katona

Geoff Stults
Sean Coffers

A felhasználók ezeket a kérdéseket a filmeket is keresik és nézik: 12 katona teljes film,néz 12 katona film online ingyen HD, Letöltés 12 katona teljes film 720p hd, 12 katona film online ingyen magyar szöveggel, néz 12 katona film online teljes verzió, 12 katona teljes film letöltése

Filmek hasonló kategóriában

7.4

A túlélő

A túlélő

2005. június 28-án a Navy Seals négy tagját veszélyes és titkos akcióba küldik Afganisztán Hindu Kush régiójában. A Vörös Szárnyak fedőnevű küldetés célja magas rangú tálib vezetők semlegesítése. Azonban a küldetés balul sül el, a csapatra ellenséges erők támadnak, s a négy katona csakhamar magára marad, minimális eséllyel a túlélésre.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

7.1

Az első ember

Az első ember

A történet középpontjában a NASA missziója áll, hogy embert küldjenek a holdra. A zsigeri, szubjektív krónika Neil Armstrong 1961 és 1969 közti időszakára koncentrál, és James R. Hansen könyve alapján készült. A film feltárja, milyen áldozatokat követelt Armstrongtól és a nemzettől a történelem egyik legveszélyesebb küldetése.

6.1

John Carter

John Carter

A harc viselt egykori katonát, John Carter századost érthetetlen okokból a Marsra transportálódik, ahol ismeretséget köt a helyi lakosokkal, Tars Tarkas-sal, és az elbűvölő Dejah Thoris hercegnővel. Akaratán kívül belekeveredik egy – a bolygó bennszülöttjei között tartó ősi konfliktusba és az összeomlás határmezsgyéjén egyensúlyozó világban John Carter újra felfedezi magában az emberséget, amikor rájön, hogy bolygó és népének sorsa egyedül az ő kezében nyugszik.

© All Right Reserved
Quiz de banderas del mundo. Adivina el país. | Mathilde Ollivier | Eps24 Castle - Season 5