[Film-Magyar]!! Ghost Stories (2018) Film Online Videa Ingyenes

Ghost Stories (2018) Film Online Magyarul

2018-01-20 NA Ghost Stories HD

Film Magyar™

01:38:00

Ghost Stories

Ghost Stories Film Online Magyarul A Ghost Stories-ban egy Phillip Goodman nevű kutató három megmagyarázhatatlannak tűnő szellemészlelést vizsgál, mely egy gyár éjjeli őrével, egy kocsijával lerobbant fiatal fiúval és egy gyermekének születését váró üzletemberrel történt.

 • Kiadási dátum: 2018-01-20
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Lionsgate / Warp Films / Altitude Film Entertainment / Catalyst Global Media /
 • Műfaj: Dráma Horror

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Ghost Stories online filmek ingyen

Ghost Stories teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Ghost Stories film

Ghost Stories filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Ghost Stories

 • Jeremy Dyson
  Director
 • Andy Nyman
  Director
 • Jeremy Dyson
  Screenplay
 • Andy Nyman
  Screenplay
 • Ole Bratt Birkeland
  Director of Photography
 • Billy Sneddon
  Editor

Megjelenési dátum:
GB 2018-01-20

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ghost Stories

Ghost Stories – Filmesek és színészek

Ghost Stories

Andy Nyman
Professor Goodman
Ghost Stories

Martin Freeman
Mike Priddle
Ghost Stories

Alex Lawther
Simon Rifkind
Ghost Stories

Paul Whitehouse
Tony Matthews
Ghost Stories

Nicholas Burns
Mark van Rhys
Ghost Stories

Kobna Holdbrook-Smith
Father Emery

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Ghost Stories online teljes film magyarul,Ghost Stories teljes film magyarul, Letöltés Ghost Stories videa tejes film, Ghost Stories teljes film magyarul mozicsillag, Ghost Stories teljes film online magyarul, Ghost Stories magyar online

Hasonló kategóriában

5.9

1922

1922

Az 1922 történetének főszereplője egy farmer, Wilfred James, aki békés vidéki életet folytat feleségével, Arlette-tel és fiukkal, Henryvel. Csakhogy Arlette nem boldog a farmon, és azt tervezi, hogy a városba költözik a fiával. Azonban az asszony távozásával a farm sorsa is megpecsételődne, ezért Henry az egyik éjszaka elvágja felesége torkát, és a nő testét a kútba dobja. Wilfred nem tudja feldolgozni tettét, és egyre tébolyodottabbá válik, úgy hiszi ugyanis, hogy felesége visszatért a halálból.

6.3

Temetetlen múlt

Temetetlen múlt

Dr. Norman Spencer, az ismert tudós egy évvel ezelőtt megcsalta csinos feleségét, ám a családi viharok azóta elültek, a viszonynak vége, az asszony pedig hajlandó volt túllépni a dolgon. Norman élete és házassága ma szinte tökéletesnek tűnik. Olyannyira, hogy amikor felesége elmeséli, titokzatos hangokat hall és egy kísértetszerű fiatal nő alakját látta a házban, azzal csitítja benne a növekvő rettegést, hogy mindez puszta képzelődés. Claire azonban nem éri be ennyivel, és ahogy közelebb kerül az igazsághoz, világossá válik, hogy nem lehet tudomást sem venni a jelenésről, mert az Norman Spencerért jött… és csinos feleségéért.

5.8

Szellemek háza

Szellemek háza

A megtörtént eseményeken alapuló történet a történelem legelátkozottabb házáról szól, amely San Francisco közelében, egy elhagyatott környéken áll. A házat Sarah Winchester, a Winchester vagyon örököse, a híres ismétlőfegyver feltalálójának özvegye építteti évtizedeken keresztül, mániákusan. Hét szinten szobák százait rejtik a zegzugos és furfangos folyosók, de a ház nem neki, az unokahúgának, vagy bármely más élő embereknek épül. Az özvegy bosszúszomjas szellemek százainak építteti a semmihez nem hasonlítható épületet, mert úgy hiszi, hogy a Winchesterrel meggyilkolt emberek szellemei akarnak leszámolni vele saját, erőszakos haláluk miatt.

6.6

Insidious: A gonosz háza

Insidious: A gonosz háza

Gyilkosság történt. Egy fiatalembert egy médium megölésével vádolnak. Pedig a háttérben egészen más rejtőzik és az sokkal borzasztóbb egyetlen halálnál. Az igazi gonoszt sosem fogja el a rendőrség, hiszen az láthatatlan és egy olyan világból érkezik, amelyet nem ismerhetünk meg sosem.A gyanúsított felesége, Renai hazaköltözik és otthon még különösebb meglepetések várják, néha egy fehér ruhás, idegen asszony üldögél a szobájában. Pár barátjával együtt nyomozni kezd. Egyre különösebb helyekre jut, egyre furcsább, misztikusabb világokba nyer bepillantást. Ám a mágia eszközei kevésnek bizonyulnak, hamarosan két világ csap össze a szemük előtt és talán ők lesznek az első áldozatok.

video converter | B612Make your selfies sizzle | Soex Authentic Herbal Flavours 6x Pack 50g Hookah Shisha Tobacco Nicotine Free