[Film-Magyar]!! Sötét Elmék (2018) Film Online Videa Ingyenes

Sötét elmék (2018) Film Online Magyarul

2018-08-02 NA Sötét elmék HD

Film Magyar™

01:45:00

Sötét elmék

Sötét elmék Film Online Magyarul Amikor tizenévesek rejtélyes módon új, természetfeletti adottságok birtokába jutnak, a kormány fenyegetésnek nyilvánítja és befogja őket. A tizenhat éves Ruby, az egyik legerősebb fiatal mind közül, megszökik a táborból és csatlakozik a biztonságos menedék felé tartó tinédzserek csapatához. Rövidesen ráébred azonban újdonsült családjával együtt, hogy egy világban, ahol az irányító felnőttek elárulták a gyerekeket, menekülni nem elég. Ellenállást kell szítaniuk, együttesen használva erőiket, hogy visszaszerezzék jövőjüket.

 • Kiadási dátum: 2018-08-02
 • Clasificación: 6.8
 • Termelés: 21 Laps Entertainment /
 • Műfaj: Sci-Fi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Sötét elmék online filmek ingyen

Sötét elmék teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Sötét elmék film

Sötét elmék filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Sötét elmék

 • Jennifer Yuh Nelson
  Director
 • Alexandra Bracken
  Writer
 • Chad Hodge
  Writer
 • Dan Levine
  Producer
 • Shawn Levy
  Producer
 • Benjamin Wallfisch
  Music

Megjelenési dátum:
US 2018-08-02

Film költségvetés:
$34,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Sötét elmék

Sötét elmék – Filmesek és színészek

Sötét elmék

Amandla Stenberg
Ruby Daly
Sötét elmék

Harris Dickinson
Liam Stewart
Sötét elmék

Patrick Gibson
Clancy Gray
Sötét elmék

Skylan Brooks
Charles ‘Chubs’ Meriwether
Sötét elmék

Mandy Moore
Cate Connor
Sötét elmék

Miya Cech
Suzume

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Sötét elmék online teljes film magyarul,Sötét elmék teljes film magyarul, Letöltés Sötét elmék videa tejes film, Sötét elmék teljes film magyarul mozicsillag, Sötét elmék teljes film online magyarul, Sötét elmék magyar online

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

7.7

Ready Player One

Ready Player One

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná. Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet. Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.

7.8

Logan - Farkas

Logan – Farkas

2029-et járunk, a mutánsok szétszéledtek. A megfáradt, magányos Logan a mexikói határ szélén, egy porfészekben bujkál, alkoholba fojtva bánatát. Társa a száműzetésben a csavargó Caliban, és a beteg X professzor, akinek elméjét súlyos rohamok gyötrik. Egyik nap egy titokzatos nő keresi fel Farkast. Egy különös kislánnyal érkezett, akit Logannek kellene biztonságba juttatnia. És a sokat próbált harcos elindul, hogy egy utolsó, életre-halálra szóló küldetés során beteljesítse sorsát.

6.9

A beavatott

A beavatott

Beatrice Prior a nem túl távoli Chicagoban él, ahol a társadalom öt csoportra tagolódik, melynek mindegyike egy-egy erény kiművelését írja elő tagjai számára. Az emberek rájöttek, hogy a világban dúló háborúkért nem politikai ideológia, vagy vallási meggyőződés, hanem a személyiségben rejlő rosszra való hajlam okolható. A csoportok célja, hogy az emberekből kiirtsák azokat a tulajdonságokat, amik előidézhetnek egy újabb konfliktust.

.Musical | Potemayo Specials | [心島咲] 路傍の砂利