[Film-Magyar]!! Kszi, Simon (2018) Film Online Videa Ingyenes

Kszi, Simon (2018) Film Online Magyarul

2018-02-16 NA Kszi, Simon HD

Film Magyar™

01:50:00

Kszi, Simon

Kszi, Simon Film Online Magyarul Mindenkinek jár az igaz szerelem. Ám a tizenhét esztendős Simon Spier számára ez nem olyan egyszerű: családja és barátai még nem tudják, hogy meleg, ráadásul még csak nem is sejti, ki az az osztálytársa, akibe online belezúgott. A két ügy megoldása egyszerre lesz számára kacagtató, rémisztő és sorsfordító.

 • Kiadási dátum: 2018-02-16
 • Clasificación: 8.2
 • Termelés: Temple Hill Entertainment / Fox 2000 Pictures / New Leaf Literary & Media / 20th Century Fox / Twisted Media /
 • Műfaj: Vígjáték Dráma Romantikus

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Kszi, Simon online filmek ingyen

Kszi, Simon teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Kszi, Simon film

Kszi, Simon filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Kszi, Simon

 • Timothy M. Bourne
  Executive Producer
 • Marty Bowen
  Producer
 • Wyck Godfrey
  Producer
 • Isaac Klausner
  Producer
 • Pouya Shahbazian
  Producer
 • Harry Jierjian
  Editor

Megjelenési dátum:
US 2018-02-16

Film költségvetés:
$17,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Kszi, Simon

Kszi, Simon – Filmesek és színészek

Kszi, Simon

Nick Robinson
Simon Spier
Kszi, Simon

Josh Duhamel
Jack Spier
Kszi, Simon

Jennifer Garner
Emily Spier
Kszi, Simon

Katherine Langford
Leah Burke
Kszi, Simon

Alexandra Shipp
Abby Suso
Kszi, Simon

Logan Miller
Martin Addison

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Kszi, Simon online teljes film magyarul,Kszi, Simon teljes film magyarul, Letöltés Kszi, Simon videa tejes film, Kszi, Simon teljes film magyarul mozicsillag, Kszi, Simon teljes film online magyarul, Kszi, Simon magyar online

Hasonló kategóriában

8.3

Szólíts a neveden

Szólíts a neveden

1983-ban a tizenhét éves Elio Észak-Olaszországba érkezik a nyári szünetre, ahol megismerkedik Oliver-rel. A férfi és a fiatal srác sok közös élményt osztanak meg, míg végül romantikus kapcsolat alakul ki közöttük.

7.3

Holdfény

Holdfény

Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit. A kisgyerek Little Miami leszakadó részén él egyedülálló és drogfüggő anyjával. Itt ismerkedik meg a drogdíler Juannal, és a felnőtt férfival barátságot köt a saját korosztályából kitaszított fiú. A tinédzser Chiron a nemi érés szakaszába lépve keresi identitását. Végül a felnőtt, kigyúrt, harmincas Blackkel zárul a történet, aki képes szembenézni múltbeli énjével és korábbi traumáival.

7.5

Öngyilkosok szobája

Öngyilkosok szobája

Dominik hétköznapi kölyök. Népszerű, az ő barátnője a legszebb lány a suliban, a szülei gazdagok, és bőven van pénze ruhákra és a bulizásra. Egy nap azonban egyetlen csók mindent megváltoztat. A csupa ármány és veszély lánnyal az Interneten ismerkedik meg. Vele lép be az öngyilkosok szobájába, ahonnan nincs visszaút. Saját érzelmei csapdájába kerülve, halálos intrikák szövevényébe gabalyodva Dominik elveszíti mindazt, ami a legértékesebb számára.

7.7

Megöltem az anyámat

Megöltem az anyámat

A tizenhat éves Hubert a serdülőkor problémáival küszködik. Nem szereti az anyját, úgy érzi, Chantale valósággal őrületbe kergeti. A fiú megvetéssel viseltetik iránta, utálja a szakadt pulóvereit, a giccses dekorációit, az ételmaradékot a szája sarkában. Ugyanakkor – a többi tinédzserhez hasonlóan – ő sem őszinte vele, nem osztja meg vele a gondjait, problémáit, például azt, hogy a saját neméhez vonzódik. Ez a szeretet/gyűlölet kapcsolat az egész családra veszélyt jelent. Egy napon Chantale megelégeli az állandó összezördüléseket, és bentlakásos iskolába küldi Hubertet.

Chapman To | Assimil 1 | Sekirei, Vol. 4