[Film-Magyar]!! Üveg (2019) Film Online Videa Ingyenes

Üveg (2019) Film Online Magyarul

2019-01-16 NA Üveg HD

Film Magyar™

02:09:00

Üveg

Üveg Film Online Magyarul David Dunn Kevin Wendell Crumb emberfeletti képességekkel bíró énje, a Szörny nyomába ered. Miközben több alkalommal is éles helyzetben találkoznak, a háttérben Mr. Üveg, azaz Elijah Price alakja bontakozik ki, olyan titkok őrzőjeként, amelyek mindkét férfi számára létfontosságúnak bizonyulhatnak.

 • Kiadási dátum: 2019-01-16
 • Clasificación: 6.9
 • Termelés: Universal Pictures / Blumhouse Productions / Blinding Edge Pictures / Walt Disney Pictures / Buena Vista International /
 • Műfaj: Thriller Horror Rejtély Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Üveg online filmek ingyen

Üveg teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Üveg film

Üveg filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Üveg

 • M. Night Shyamalan
  Director
 • Jason Blum
  Producer
 • Chris Trujillo
  Production Design
 • Luke Franco Ciarrocchi
  Editor
 • Mike Gioulakis
  Director of Photography
 • Marc Bienstock
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2019-01-16

Film költségvetés:
$20,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Üveg

Üveg – Filmesek és színészek

Üveg

James McAvoy
Kevin Wendell Crumb / The Horde / The Beast / Patricia / Dennis / Hedwig / Barry / Jade / Orwell / Heinrich / Norma
Üveg

Bruce Willis
David Dunn / The Overseer
Üveg

Samuel L. Jackson
Elijah Price / Mr. Glass
Üveg

Anya Taylor-Joy
Casey Cooke
Üveg

Sarah Paulson
Dr. Ellie Staple
Üveg

Spencer Treat Clark
Joseph Dunn

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Üveg online teljes film magyarul,Üveg teljes film magyarul, Letöltés Üveg videa tejes film, Üveg teljes film magyarul mozicsillag, Üveg teljes film online magyarul, Üveg magyar online

Hasonló kategóriában

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Avicii: true stories (2017) | 2 de Janeiro de 2019 às 09:51 | Maps - Navegación y transporte público