[Film-Magyar]!! Arctic (2018) Film Online Videa Ingyenes

Arctic (2018) Film Online Magyarul

2018-10-01 NA Arctic HD

Film Magyar™

01:37:00

Arctic

Arctic Film Online Magyarul

 • Kiadási dátum: 2018-10-01
 • Clasificación: 7.5
 • Termelés: Armory Films / Pegasus Pictures / Union Entertainment Group (II) /
 • Műfaj: Thriller Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Arctic online filmek ingyen

Arctic teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Arctic film

Arctic filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Arctic

 • Joe Penna
  Director
 • Martha De Laurentiis
  Executive Producer
 • Einar Thorsteinsson
  Executive Producer
 • Ryan Morrison
  Screenplay
 • Joe Penna
  Screenplay
 • Chadwick Struck
  Casting

Megjelenési dátum:
IS 2018-10-01

Film költségvetés:
$2,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Arctic

Arctic – Filmesek és színészek

Arctic

Mads Mikkelsen
Overgård
Arctic

Maria Thelma Smáradóttir
Young Woman

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Arctic online teljes film magyarul,Arctic teljes film magyarul, Letöltés Arctic videa tejes film, Arctic teljes film magyarul mozicsillag, Arctic teljes film online magyarul, Arctic magyar online

Hasonló kategóriában

6.5

Fehér pokol

Fehér pokol

Egy repülőgép lezuhan az alaszkai hegyekben, és a nyolc túlélő – egy olajfinomító dolgozói – egy hóvihar kellős közepén találja magát, hamarosan pedig egy rejtélyes, majdnem misztikus farkasfalka veszi őket üldözőbe, hogy megvédjék területüket a betolakodóktól.

7.6

Számkivetett

Számkivetett

Chuck Noland (Tom Hanks) karrierje csúcsán álló topmenedzsert az ünnepek előtti utolsó szolgálati útján szörnyű baleset éri. Senki sem éli túl a viharba keveredett gép lezuhanását, csak ő marad életben, valahol Malajzia felé a szétszórt szigetek világában. Barátnője, Kelly (Helen Hunt) hiába várja vissza, a hatóságok szerint nem élte túl senki a szerencsétlenséget. Chuck minden érzékét latba veti a trópusi szigeten az életben maradásért. Lassan feltalálja magát és önellátóvá válik. Nem hagyja magán eluralkodni a kezdeti kétségbeesést, tovább reménykedik. Négy évig tart ősemberi kalandja. Tutajt tud magának építeni és felhúzza rá a véletlenül partra sodort vitorladarabot. Az óceánon hánykolódva találnak rá. A visszatérés sokkoló hatású. Az otthoni civilizáció már rég kivetette magából.

7.4

A visszatérő

A visszatérő

Hugh Glass 1822-ben nyugat felé veszi az irányt, hogy Andrew Henry kapitány szolgálatában szőrmét gyűjtsön. A férfit egy napon megtámadja egy medve, és bár Hugh csodával határos módon túléli az esetet, nagyon súlyos sérüléseket szenved. A terepviszonyok lehetetlenné teszik, hogy elszállítsák, két mecénás pedig sorsára hagyja őt a vadonban. A védtelen férfi azonban mégis felépül, melyet követően bosszút esküszik, és elindul, hogy megtorolja sérelmeit azokon, akik megtagadták tőle a segítséget.

6.5

Hegyek között

Hegyek között

Egy tragikus baleset következtében a hófödte hegyek között ragad egy férfi és egy nő. Bár idegenek, most mégis csak egymásra támaszkodhatnak, ha túl akarják élni a szélsőséges körülményeket. Mikor rájönnek, nem számíthatnak segítségre, útnak indulnak, hogy több száz kilométert tegyenek meg gyalog. Az előttük álló út számos megpróbáltatást rejt, ám közben olyasmire is rátalálnak, amire nem is számítottak: egymásra.

Candy Boy | 1x92 Dragon Ball Super | Nu Kopen