[Film-Magyar]!! Egy Magánháború (2018) Film Online Videa Ingyenes

Egy magánháború (2018) Film Online Magyarul

2018-11-16 NA Egy magánháború HD

Film Magyar™

01:46:00

Egy magánháború

Egy magánháború Film Online Magyarul Az elismert és többszörösen díjazott újságíró, Marie Colvin, rettenthetetlen és lázadó lelkületével a konfliktusok frontvonalából közvetített, hogy hangot adjon az elmondhatatlan dolgoknak.

 • Kiadási dátum: 2018-11-16
 • Clasificación: 7
 • Termelés: Kamala Films / Thunder Road Pictures / Denver and Delilah Productions / Savvy Media Holdings /
 • Műfaj: Dráma Háborús

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Egy magánháború online filmek ingyen

Egy magánháború teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Egy magánháború film

Egy magánháború filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Egy magánháború

 • Matthew Heineman
  Director
 • Arash Amel
  Screenplay
 • Arash Amel
  Co-Producer
 • Lee Broda
  Executive Producer
 • Andrew Chapman
  Line Producer
 • Tim Cole
  Line Producer

Megjelenési dátum:
2018-11-16

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Egy magánháború

Egy magánháború – Filmesek és színészek

Egy magánháború

Rosamund Pike
Marie Colvin
Egy magánháború

Jamie Dornan
Paul Conroy
Egy magánháború

Tom Hollander
Sean Ryan
Egy magánháború

Stanley Tucci
Tony Shaw
Egy magánháború

Corey Johnson
Norm Coburn
Egy magánháború

Faye Marsay
Kate Richardson

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Egy magánháború online teljes film magyarul,Egy magánháború teljes film magyarul, Letöltés Egy magánháború videa tejes film, Egy magánháború teljes film magyarul mozicsillag, Egy magánháború teljes film online magyarul, Egy magánháború magyar online

Hasonló kategóriában

8

A fegyvertelen katona

A fegyvertelen katona

Desmond Doss a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén 75 bajtársa életét mentette meg úgy, hogy ő maga nem viselt fegyvert. Vallási meggyőződése volt, hogy noha hazája igazságos háborút vív, neki magának nem szabad ölnie. Szanitécként több alkalommal is egymaga hozta ki sebesült bajtársait az ellenséges vonalak mögül vagy a tűz alatt tartott senkiföldjéről, miközben ő maga is súlyos sérüléseket szenvedett. Doss volt az első olyan katona, aki lelkiismereti okokból megtagadta a fegyveres szolgálatot, és megkapta a Kongresszusi Becsület Érdemrendet, Amerika legmagasabb katonai kitüntetését.

7.4

Csodálatos fiú

Csodálatos fiú

Egy magával ragadó, emberi történet, amely két bestseller, David és Nic memoárja nyomán készült. Az újságíróként dolgozó David Sheff egészen nyugodt, hétköznapi életet él második feleségével és két közös gyermekükkel. A hétköznapok nyugalmai azonban megtörni látszanak, amikor felbukkan David előző házasságában született fia, Nic, aki kábítószer-problémákkal küzd. David kétségbeesetten próbál segíteni fián, ugyanakkor kénytelen belátni, hogy új családját is védenie kell. Mindez eddig David számára ismeretlen nehézségekkel jár, miközben azon tűnődik, tehet-e többet egyáltalán fiáért, miközben nem marad számára más, csupán a remény, hogy Nic felépül függőségéből.

7

Sully - Csoda a Hudson folyón

Sully – Csoda a Hudson folyón

A film igaz történetet dolgoz fel: Chesley “Sully” Sullenberger kapitány 2009. január 15-én New York fölött, egy madarakkal való ütközés után a Hudson folyóra tett le csodával határos módon egy utasszállító gépet, megmentve ezzel 155 ember életét. Az eset médiaszenzáció lett, ám a repülésügyi vizsgálat több szakmai hibára is rámutatott, ami miatt Sully kapitány végül nyugdíjba vonult.

8.2

Bohém rapszódia

Bohém rapszódia

A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryvel az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit

The Man Who Knew Infinity 2015 720p BluRay h264 AAC-RARBG | Olaplex Traveling Stylist Kit 3pcs Haircare Professional Styling Set genuine | Ashampoo Snap V6.0.3.