[Film-Magyar]!! Könyvklub (2018) Film Online Videa Ingyenes

Könyvklub (2018) Film Online Magyarul

2018-05-18 NA Könyvklub HD

Film Magyar™

01:44:00

Könyvklub

Könyvklub Film Online Magyarul Mindig van új a nap alatt…még a hatodik X után is. Diane, Vivian, Sharon és Carol egész életükben jó barátnők voltak. Diane nemrégiben vált özveggyé 40 év házasság után, Vivian nagykanállal eszi a férfiakat (reggelire), Sharon még mindig nem jutott túl évtizedekkel ezelőtti válásán, Carol 35 éve tartó házassága pedig finoman szólva ellaposodott. Miután azonban az általuk alapított könyvklubban a méltán híres erotikus regény, A szürke ötven árnyalata kerül terítékre, mindegyikükből előbújik a végzet asszonya. Új és régi szerelmek lángolnak fel, törnek a tabuk, no meg a férfiszívek – mert a szenvedélyhez sosincs késő.

 • Kiadási dátum: 2018-05-18
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: June Pictures /
 • Műfaj: Vígjáték Romantikus Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Könyvklub online filmek ingyen

Könyvklub teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Könyvklub film

Könyvklub filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Könyvklub

 • Bill Holderman
  Director
 • Bill Holderman
  Writer
 • Erin Simms
  Writer
 • Alan C. Blomquist
  Executive Producer
 • B. Ted Deiker
  Executive Producer
 • Andrew Duncan
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-05-18

Film költségvetés:
$10,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Könyvklub

Könyvklub – Filmesek és színészek

Könyvklub

Diane Keaton
Diane
Könyvklub

Jane Fonda
Vivian
Könyvklub

Candice Bergen
Sharon
Könyvklub

Mary Steenburgen
Carol
Könyvklub

Craig T. Nelson
Bruce
Könyvklub

Andy García
Mitchell

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Könyvklub online teljes film magyarul,Könyvklub teljes film magyarul, Letöltés Könyvklub videa tejes film, Könyvklub teljes film magyarul mozicsillag, Könyvklub teljes film online magyarul, Könyvklub magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Krumplihéjpite Irodalmi Társaság

Krumplihéjpite Irodalmi Társaság

1946 ​januárjában a Londonban élő Juliet Ashton levelet kap egy ismeretlen férfitól a Csatorna-szigeteki Guernsey-ről. A levél írója elmeséli, miért alakították meg a második világháború alatt, a német megszállás idején a Krumplihéjpite Irodalmi Társaságot, és hogyan segítette a sziget lakóit abban, hogy átvészeljék a háborút.

6.6

A Jane Austen könyvklub

A Jane Austen könyvklub

Öt nő és egy férfi találkozik időről időre, hogy megvitassa a kiváló írónő, Jane Austen műveit. A napjaink Kaliforniájában élő klub tagjai lassan ráébrednek arra, hogy bár két évszázad eltelt azóta, és egy óceán választja el őket Angliától, a népszerű írónő regényeinek hősei, Emma, Mr. Darcy és a Bennet-lányok valójában ugyanolyan problémákkal, szívfájdalmakkal és érzésekkel küszködnek, mint ők. Az elvált Sylvia, az idősödő Bernadette, a félrelépésről fantáziáló Prudie és a többiek a könyvekből és egymásból merítenek vigaszt, erőt és bölcsességet.

Adrift (2018) | Sylvia Sidney | PreSonus Studio One Pro 3.5.5.45892 Multilingual