[Film-Magyar]!! Száll A Kakukk Fészkére (1975) Film Online Videa Ingyenes

Száll a kakukk fészkére (1975) Film Online Magyarul

1975-11-18 NA Száll a kakukk fészkére HD

Film Magyar™

02:13:00

Száll a kakukk fészkére

Száll a kakukk fészkére Film Online Magyarul A Ken Kesey regényéből forgatott film egy elmegyógyintézetben játszódik, ahová McMurphy, a kisstílű bűnöző a börtön helyett záratja magát. Hamarosan rájön: a műintézmény lakói – akik ellentétben vele, nem tettetésből kerültek ide – semmivel sem bolondabbak nála, annál inkább bolond a világ, amely idejuttatta őket. A történet többi szereplőjének élete – kivétel nélkül remekbe szabott figurák és alakítások – mind egy-egy dráma, aminek már csak végkifejletével találkozunk. McMurphyről hamar lehull a kívülállás páncélja, és megpróbál segíteni társain, akiken látja: az orvostudomány köntösébe bújtatott érzéketlenség és álszent gyógyítás – valójában fegyelmezni, idomítani akarás – csak rontja állapotukat.

 • Kiadási dátum: 1975-11-18
 • Clasificación: 8.4
 • Termelés: United Artists / Fantasy Films / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Dráma

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Száll a kakukk fészkére online filmek ingyen

Száll a kakukk fészkére teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Száll a kakukk fészkére film

Száll a kakukk fészkére filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Száll a kakukk fészkére

 • Miloš Forman
  Director
 • Ken Kesey
  Novel
 • Bo Goldman
  Screenplay
 • Lawrence Hauben
  Screenplay
 • Michael Douglas
  Producer
 • Saul Zaentz
  Producer

Megjelenési dátum:
US 1975-11-18

Film költségvetés:
$3,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Száll a kakukk fészkére

Száll a kakukk fészkére – Filmesek és színészek

Száll a kakukk fészkére

Jack Nicholson
Randle Patrick McMurphy
Száll a kakukk fészkére

Louise Fletcher
Nurse Mildred Ratched
Száll a kakukk fészkére

Danny DeVito
Martini
Száll a kakukk fészkére

William Redfield
Harding
Száll a kakukk fészkére

Scatman Crothers
Orderly Turkle
Száll a kakukk fészkére

Brad Dourif
Billy Bibbit

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Száll a kakukk fészkére online teljes film magyarul,Száll a kakukk fészkére teljes film magyarul, Letöltés Száll a kakukk fészkére videa tejes film, Száll a kakukk fészkére teljes film magyarul mozicsillag, Száll a kakukk fészkére teljes film online magyarul, Száll a kakukk fészkére magyar online

Hasonló kategóriában

7.2

Minden, minden

Minden, minden

Mi lenne, ha nem léphetnél kapcsolatba a külvilággal? Sosem érezhetnéd a friss szellőt, az arcod nem fürödhetne a napfény melegében… és nem csókolhatnád meg a szomszéd fiút? A Minden, minden egy rendhagyó szerelmi történet Maddyről, az eszes, érdeklődő és élénk fantáziájú 18 éves lányról, aki egy betegség miatt nem hagyhatja el hermetikusan lezárt otthonát, és Ollyról, a szomszédban lakó srácról, aki fittyet hány az akadályokra. Az ingerszegény környezetben élő Maddy bármit megtenne, hogy minél többet megtapasztalhasson a külvilágból, és átélhesse első románcát. Miközben az ablakon át kémlelik egymást és telefonos üzenetekben kommunikálnak, Olly és közte mély kötelék szövődik; mindent kockára tennének azért, hogy együtt lehessenek… még ha mindent el is veszíthetnek.

6.6

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A felhők fölött 3 méterrel 2. – Téged Akarlak

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma “A felhők fölött 3 méterrel” című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem. Mikor visszaköltözik Barcelonába, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő maga is. Babi új életet kezdett, egy másik férfival jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal, Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével, vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

7.4

A felhők fölött három méterrel

A felhők fölött három méterrel

A történet két különböző világban élő tinédzserről szól. Egy valószerűtlen kapcsolat krónikája, ami gyakorlatilag lehetetlen, mindazonáltal elkerülhetetlen. Babi tehetős felső középosztálybeli családból származik, aki korlátok közt nőtt fel, jól nevelt, ártatlan és betart minden szabályt. Hache ellenben lobbanékony, lázadó alkat, és megbízhatatlan természet. Állandóan keresi a veszélyt, folyamatosan harcban áll mindennel és mindenkivel, illegális motorversenyeken vesz részt. A két fiatal megtapasztalja az igazi szerelem érzését.

8.4

Forrest Gump

Forrest Gump

Forrest Gump IQ-ja nem szárnyal az egekig, de rendkívül becsületes és jólelkű fiú. Különös véletlenek azonban hozzásegítik, hogy az 1950-es évektől 1970-ig Amerika minden jelentős eseményén részt vegyen, és minden jelentős személyiségével találkozzon, köztük: Elvis Presley-vel, JFK-vel, Lyndon Johnsonnal, Richard Nixonnal. Forrest elvégzi a főiskolát, harcol Vietnámban, élsportoló lesz, az egyetlen probléma csak az, hogy túl buta ahhoz, hogy megértse ezen fontos események jelentőségét.

Eleanor Tomlinson | r.a.the rugged man | HDRip Fear Level