[Film-Magyar]!! Rossz Tanár (2011) Film Online Videa Ingyenes

Rossz tanár (2011) Film Online Magyarul

2011-05-16 NA Rossz tanár HD

Film Magyar™

01:32:00

Rossz tanár

Rossz tanár Film Online Magyarul Elizabeth Halsey fiatal középiskolai tanárnő, akit nemrégiben dobott a pasija. Nem kell sok idő Elizabeth-nek, és máris képbe kerül az új jelölt, egy helyettes tanár, Scott. A dolog azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy azt a nő elsőre gondolja, ugyanis a férfinak egy másik nő is csapja a szelet, aki szintén kolléganő.

 • Kiadási dátum: 2011-05-16
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: Columbia Pictures / Mosaic Media Group /
 • Műfaj: Vígjáték

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Rossz tanár online filmek ingyen

Rossz tanár teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Rossz tanár film

Rossz tanár filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Rossz tanár

 • Jake Kasdan
  Director
 • Gene Stupnitsky
  Screenplay
 • Lee Eisenberg
  Screenplay
 • David B. Householter
  Producer
 • Gemma La Mana
  Still Photographer
 • Jimmy Miller
  Producer

Megjelenési dátum:
US 2011-05-16

Film költségvetés:
$20,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rossz tanár

Rossz tanár – Filmesek és színészek

Rossz tanár

Cameron Diaz
Elizabeth Halsey
Rossz tanár

Jason Segel
Russell Gettis
Rossz tanár

Justin Timberlake
Scott Delacorte
Rossz tanár

Lucy Punch
Amy Squirrel
Rossz tanár

Phyllis Smith
Lynn Davies
Rossz tanár

John Michael Higgins
Principal Wally Snur

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Rossz tanár online teljes film magyarul,Rossz tanár teljes film magyarul, Letöltés Rossz tanár videa tejes film, Rossz tanár teljes film magyarul mozicsillag, Rossz tanár teljes film online magyarul, Rossz tanár magyar online

Hasonló kategóriában

6.8

Osztályon felül

Osztályon felül

Hectorszálka az iskola konzervatív igazgatójának a szemében, a diákok viszont rajonganak érte. A munkásnegyedből származó tanítványait az Oxford és a Cambridge egyetem felvételijére készíti fel szokatlan módszerekkel, ami az elitnél is kicsapja a biztosítékot. A kérdés az, hogy a nevelés csupán eszköz a cél elérésére, vagy a személyiségfejlődés szempontjából fontos, milyen oktatóktól kapják a diákok az útravalót. Miközben Hectort az elbocsátás réme fenyegeti, a srácok elhatározzák, hogy megvalósítják álmaikat és igazolják kedvenc tanáruk módszereit.

6

Jéghercegnő

Jéghercegnő

Nagy jövő előtt áll a tizenhét éves Casey. Fizikából ő az osztály legjobbja, a Harvardon tanulhatna. Tanára biztatására tanulmányt ír a nyáron, amely megnyithatja előtte az utat az egyetem felé. Ennek témájául a műkorcsolya világában érvényesülő fizikai törvényszerűségeket és összefüggéset választja. Hogy némi gyakorlati tapasztalatra is szert tegyen, beiratkozik a korcsolyasuliba. Hamarosan rájön, hogy tévedett: nem a tudomány hozza lázba, hanem a műkorcsolya, ez az ő igazi szerelme. Közeleg a nyár vége, és hamarosan döntenie kell, melyiket válassza?

7.9

A tehetség

A tehetség

Frank Adler (Chris Evans – Amerika kapitány, Bosszúállók) egyedül neveli unokahúgát, Maryt (Mckenna Grace). Boldog és nyugodt közös életük azonban veszélybe kerül, amikor a kislány elkezd iskolába járni és kiderül róla, hogy igazi matekzseni. Mary tehetségére ugyanis felfigyel a rég nem látott, basáskodó nagymama (Lindsay Duncan), akinek határozott elképzelései vannak a tehetséges kislány jövőjét illetően, miközben Frank szeme előtt az az egyetlen cél lebeg, hogy Marynek felhőtlenül boldog gyermekkora legyen… Marc Webb (500 nap nyár, A csodálatos Pókember) rendezése igazi érzelmi hullámvasút – az egyszerre szívszorító és mulatságos filmben Jenny Slate és az Oscar-díjas* Octavia Spencer is szerepet kapott.

6.9

Rocksuli

Rocksuli

Dewey Finn rockistenként definiálja magát. Ám úgy tűnik, bealkonyult neki, mert a gitárhőst senki sem kapja el, amikor önfeledten a nézők közé veti magát a koncerten. A bandája ki is rúgja a csapatból. Mintha ez nem lenne elég, a kérójából is ki akarják penderíteni, több havi bérrel lóg Ned nevű haverjának, akit a csaja is állandóan zrikál Dewey miatt. Így történik, hogy Dewey helyettesítő tanári állást vállal Ned helyett az iskolában. Mielőtt szétunná az agyát, rájön, hogy a srácokkal mást is lehet csinálni, mint napot lopni.

Baixar toque para celular | Play Movie | Baixar toque para celular