[Film-Magyar]!! Aquamania (1961) Film Online Videa Ingyenes

Aquamania (1961) Film Online Magyarul

1961-12-20 NA Aquamania HD

Film Magyar™

00:08:00

Aquamania

Aquamania Film Online Magyarul

 • Kiadási dátum: 1961-12-20
 • Clasificación: 6.7
 • Termelés: Walt Disney Productions /
 • Műfaj: Animációs

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Aquamania online filmek ingyen

Aquamania teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Aquamania film

Aquamania filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Aquamania

 • Wolfgang Reitherman
  Director
 • John Sibley
  Animation
 • Art Stevens
  Animation
 • Dick N. Lucas
  Animation
 • Dan MacManus
  Animation
 • Basil Davidovich
  Layout

Megjelenési dátum:
US 1961-12-20

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aquamania

Aquamania – Filmesek és színészek

Aquamania

Pinto Colvig
Goofy
Aquamania

Kevin Corcoran
Goofy, Jr.
Aquamania

John Dehner
Narrator

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Aquamania online teljes film magyarul,Aquamania teljes film magyarul, Letöltés Aquamania videa tejes film, Aquamania teljes film magyarul mozicsillag, Aquamania teljes film online magyarul, Aquamania magyar online

Hasonló kategóriában

6.5

A három muskétás

A három muskétás

Mickey a királyi testőrök főhadiszállásán takarít és közben arról álmodozik, hogy egy szép napon őt is muskétássá léptetik elő! Erre azonban nincs sok esélye, csakúgy mint barátainak, Donaldnak és Goofynak. De a sors – pontosabban a muskétások vezérének Pete-nek és gonosz helyettesének sötét szándéka – közbeszól. Az áruló muskétások azt tervezik, hogy letaszítják a trónról Minnie hercegnőt, az egyetlen egeret, aki Pete és a királyi trón között áll! Pete kinevezi a takarító-trió tagjait testőröknek, és megbízza őket Minnie hercegnő védelmével. Tudja, hogy a kétbalkezes triónak esélye sincs sikerrel megvédeni az egér-hercegnőt – arra számít, hogy Mickey, Donald és Goofy ügyetlenségének köszönhetően hamar szabad lesz a trón! Azzal azonban nem számolt a gonosz Pete, hogy a lelkes amatőrök igazán jó barátok, akik összetartanak jóban és rosszban, és akik már régóta ismerik a mondást: egy mindenkiért, mindenki egyért!

6.6

Disney : Mickey és a futóbab

Disney : Mickey és a futóbab

Kalandra fel! A klasszikus Walt Disney-kisfilmeket csokorba szedő rajzfilmgyűjtemény minden darabja más és más meglepetéssel, mókával és izgalommal szolgál!A Mickey és a futóbab csodálatos meséjében visszatérnek a legnépszerűbb Disney-kedvencek. A Babszem Jankó történetén alapuló kisfilmben Mickey, Donald kacsa és Goofy egy égig érő paszulyszáron felmásznak egy másik világba, ahol minden óriási. Hatalmasak a fák, a virágok, az ételek, a kastély és persze Willy, az aranyhárfát őrző félelmetes óriás sem kicsi. Vajon sikerül-e Mickeynek és barátainak túljárni az óriás eszén, és hazajutnak-e valaha?

6.9

Csipkerózsika

Csipkerózsika

A Grimm-testvérek meséjének főhőse a szépséges Auróra hercegnő, akit születésekor átokkal sújt egy gonosz boszorkány: az átok szerint mielőtt nagykorú lesz a lány, egy mérgezett tű szúrása végez majd vele! A mit sem sejtő hercegnő sorsát apja három jószívű tündérre bízza, akik mindent elkövetnek, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába. A végzetet elkerülni még ők sem tudják, csupán enyhíteni a gonosz boszorkány átkának hatását: amikor Auróra megszúrja magát, nem hal meg, csak hosszú álomba szenderül, amelyből csak egy herceg szerelmes csókja ébresztheti fel!

7.8

Karácsonyi lidércnyomás

Karácsonyi lidércnyomás

Az ünnepek birodalmában járunk. Halloween város ceremóniamestere, Rosszcsont Jack belefásulva a sok kötelező rémisztgetésbe, ellátogat a közeli Karácsonyvárosba, ahol megirigyli a Mikulás izgalmas munkakörét. Elraboltatja a Mikulást, és átveszi a karácsonyi feladatokat. A megszokott labdák és babák helyett ezúttal levágott fejű rongyláb meglepetések várják a gyerekeket a fa alatt.

High School Musical Trilogy DVDRip | Baixar toque para celular | Uncle Teddy season 04 episode 14