[Film-Magyar]!! Halálos Hajsza (2006) Film Online Videa Ingyenes

Halálos hajsza (2006) Film Online Magyarul

2006-01-06 NA Halálos hajsza HD

Film Magyar™

02:02:00

Halálos hajsza

Halálos hajsza Film Online Magyarul Joey Gazelle éveken át sikeresen élt kettős életet: egyrészt, mint szerető és gondos családapa, másrészt meg a New Jersey-i olasz maffia egyik apró láncszeme. Egy félresikerült drogüzlet alkalmával egy rendőr az életét veszti. Joey a gyilkos fegyvert – a maffia utasítása ellenére – elrejti a pincéjében, mintegy fedezetként a munkaadóival szemben. Ezzel Joey veszélybe sodorja saját magát és családját is. Joey fiának legjobb barátja, Oleg rátalál a pisztolyra, és magával viszi, hogy végezzen erőszakos és drogfüggő mostohaapjával, Anzorral, aki az orosz Yugorsky maffia fekete báránya. Oleg elmenekül az éjszakába, nyomában az orosz és az olasz maffia könyörtelen embereivel, valamint Rydell detektívvel. Rydell egy korrupt rendőr, aki a pisztolyt arra akarja felhasználni, hogy a két maffia amúgy is szétesőben levő szövetségét végleg megbontsa. Eközben Joey, a felesége Teresa, és a fia segítségével reménytelennek tűnő éjszakai hajszába kezd Oleg után.

 • Kiadási dátum: 2006-01-06
 • Clasificación: 7
 • Termelés: True Grit Productions / International Production Company / Pierce/Williams Entertainment / Zero Gravity Management /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Halálos hajsza online filmek ingyen

Halálos hajsza teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Halálos hajsza film

Halálos hajsza filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Halálos hajsza

 • Wayne Kramer
  Director
 • Brett Ratner
  Producer
 • Mark Isham
  Original Music Composer
 • Wayne Kramer
  Writer
 • Sammy Lee
  Producer
 • Michael A. Pierce
  Producer

Megjelenési dátum:
DE 2006-01-06

Film költségvetés:
$17,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Halálos hajsza

Halálos hajsza – Filmesek és színészek

Halálos hajsza

Paul Walker
Joey Gazelle
Halálos hajsza

Cameron Bright
Oleg Yugorsky
Halálos hajsza

Vera Farmiga
Teresa Gazelle
Halálos hajsza

Chazz Palminteri
Detective Rydell
Halálos hajsza

Karel Roden
Anzor Yugorsky
Halálos hajsza

Johnny Messner
Tommy ‘Tombs’ Perello

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Halálos hajsza online teljes film magyarul,Halálos hajsza teljes film magyarul, Letöltés Halálos hajsza videa tejes film, Halálos hajsza teljes film magyarul mozicsillag, Halálos hajsza teljes film online magyarul, Halálos hajsza magyar online

Hasonló kategóriában

8

A számolás joga

A számolás joga

Az ötvenes évek vége: az Egyesült Államok elképesztő hajszával igyekszik legyőzni az űrversenyben Oroszországot. De már úgy tűnik, pénz, ész és elszántság mind kevés lehet… amikor találnak néhány kiaknázatlan, kihasználatlan lángeszet, akiket addig senkinek nem jutott eszébe használni. Hiszen többszörösen gyanúsak: nők és feketék. A három nő igazi emberi kompjúter: senki nem érti, hogyan képesek megcsinálni azokat a számításokat, amiket végeznek, de rakétasebességgel emelkednek a NASA ranglétráján, ott, ahol a kor legnagyobb tudósai dolgoznak. A cél: John Glennt feljuttatni az űrbe… és azután haza is hozni.

5.8

Kerge kacsák 2.

Kerge kacsák 2.

Gordon Bombay (Emilio Estevez) életét teljesen felfordítják a Kacsák, amikor irányításával az utolsó helyrõl megnyerik a jégkorong-bajnokságot. A Hendricks sportszergyártó cég vezetõje, a csoda láttán, Gordont választja a serdülõ válogatott kapitányának, akinek az a feladata, hogy gyõzzön a világ legrangosabb nemzetközi bajnokságán, a Jóakarat Játékokon. A hirtelen nyakába szakadt népszerűség és anyagi jólét azonban hamarosan megteszi kártékony hatását, s lassan széthullik a csapat. Ráadásul legesélyesebb riválisuk, az izlandiak, agresszív edzõjük vezetésével csak arra készülnek, hogy jól megleckéztessék az amerikaiakat.

8.1

A segítség

A segítség

A New York Times bestseller-listáján is 1. helyezett regényt ragyogó színészek keltik új életre. Emma Stone, az Oscar-díjra jelölt* Viola Davis valamint Octavia Spencer és Bryce Dallas Howard főszereplésével izgalmas, szívderítő és lelkesítő film készült négy egymástól nagyon különböző nőről, akik a hatvanas évek elején, az USA déli vidékén lesznek barátok. Egy titokban készülő könyv hozza össze őket, mely mindannyiukat nagy veszélybe sodorja. A csípős kiszólásokkal, humorral és reménnyel teli, lenyűgöző, vadonatúj extrákkal kibővített film időtlen és univerzális történet, mely azokról a vakmerőkről szól, akik túllépnek a hétköznapokon, hogy megváltoztassanak valamit… talán az egész világot.

5.5

Esély a halálra

Esély a halálra

Ian Stone elfoglalt amerikai üzletember egy este rejtélyes lénnyel találkozik, aki üldözőbe veszi és egy száguldó vonat elé hajszolja. A biztosnak tűnő halál helyett azonban Ian másnap reggel felébred és egy új életben találja magát. Innentől kezdve minden nap újra és újra rémséges üldözői kezétől kell véres halált haljon, amíg csak meg nem oldja a halálok és feltámadások láncolatát övező rejtélyt.

torrent requests | Songwriter - Legendado Torrent Documentário
2018
720p HD
Documentário dos bastidores sobre a...
| One Piece 418