[Film-Magyar]!! Testvérbosszú (1999) Film Online Videa Ingyenes

Testvérbosszú (1999) Film Online Magyarul

1999-01-22 NA Testvérbosszú HD

Film Magyar™

01:48:00

Testvérbosszú

Testvérbosszú Film Online Magyarul Conner és Murphy MacManus ikertestvérek, akik egy adag bátorságért nem mennek a szomszédba. Egy nap összetűzésbe keverednek a fél Bostont rettegésben tartó orosz maffiával és ennek eredményeként két gengszter holtan marad a helyszínen. A rendőrség annak láttán, hogy a fiúk elvetemült bűnözőket tettek el az útból, szemet huny az eset fölött. Hamarosan újabb közveszélyes alvilági alakok holttestére bukkannak, s felmerül a gyanú: az ikrek folytatják igazságosztó akciójukat az eddig érinthetetlennek hitt fő maffiózók ellen.

 • Kiadási dátum: 1999-01-22
 • Clasificación: 7.3
 • Termelés: Franchise Pictures / Brood Syndicate / B.D.S. Productions Inc. / 20th Century Fox /
 • Műfaj: Akció Thriller Bűnügyi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Testvérbosszú online filmek ingyen

Testvérbosszú teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Testvérbosszú film

Testvérbosszú filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Testvérbosszú

 • Troy Duffy
  Director
 • Chris Brinker
  Producer
 • Robert N. Fried
  Producer
 • Elie Samaha
  Producer
 • Lloyd Segan
  Producer
 • Adam Kane
  Director of Photography

Megjelenési dátum:
CA 1999-01-22

Film költségvetés:
$6,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Testvérbosszú

Testvérbosszú – Filmesek és színészek

Testvérbosszú

Willem Dafoe
Paul Smecker
Testvérbosszú

Norman Reedus
Murphy McManus
Testvérbosszú

Sean Patrick Flanery
Connor McManus
Testvérbosszú

David Della Rocco
Rocco
Testvérbosszú

David Ferry
Detective Dolly
Testvérbosszú

Brian Mahoney
Detective Duffy

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Testvérbosszú online teljes film magyarul,Testvérbosszú teljes film magyarul, Letöltés Testvérbosszú videa tejes film, Testvérbosszú teljes film magyarul mozicsillag, Testvérbosszú teljes film online magyarul, Testvérbosszú magyar online

Hasonló kategóriában

6.9

A hazafiak napja

A hazafiak napja

A film a 2013-as bostoni maratonon bekövetkezett 265 sérültet és számos halottat számláló bombamerénylet történetét dolgozza fel. A terrortámadást követően hatalmas hajtóvadászat indult, hogy elkapják a merénylőket. A pánik és a félelem helyett az egész város a terroristák ellen, hogy mielőbb kézre kerüljenek.

7.7

Titokzatos folyó

Titokzatos folyó

Három gyerekkori barát hirtelen elszakad egymástól, és évtizedek múltán látják egymást viszont. Sean rendőr lett, Jimmy trafikjából és zűrös ügyeiből él, Dave még mindig a régmúlt eseményein rágódik. Jimmy lányát egy nap holtan találják, s a gyilkosság ismét összeköti az egykori cimborák életét. A bosszúra szomjas Jimmy és az igazság után nyomozó Sean úton-útfélen Dave gyanús ábrázatába botlik.

8

Good Will Hunting

Good Will Hunting

Will Hunting még csak húsz éves, de már kilóg a kemény dél-bostoni munkásnegyed környezetéből. Barátaihoz hasonlóan gürcöl, amikor éppen nem a helyi bárban lóg vagy nem keveredik összetűzésbe a törvénnyel. Sohasem járt egyetemre, legfeljebb gondnokként felmosni a padlót. Mégis homályos történelmi utalásokat idéz fel fényképszerű emlékezetéből és szinte azonnal old meg Nobel-díjas professzorokat is zavarba ejtő matekpéldákat. Az egyetlen dolog, amire ez a bámulatosan okos és lehetetlenül dühös fiatalember nem képes, hogy újabb kocsmai verekedése után kidumálja magát a várható börtönbüntetés alól. Egyetlen reménye Sean McGuire, az egyetemi professzorból lett pszichológus, aki csodálja a fiú érzelmi küszködéseit és megérti, milyen az, amikor az ember élete állandó küzdelem.

8.2

A tenger dala

A tenger dala

A tenger dala csodálatos mese Benről és kishúgáról, Saoirse-ről, aki az utolsó fókatündér. A két testvér kalandos útra indul egy ősi, varázslatos legenda nyomában, hogy hazatérhessenek tengerparti otthonukba. A film az ír folklórból merített inspirációt: a mitológiai selkiek a tengerben fókaként élnek, de a szárazföldön emberré válnak.

Nathan Fillion | Icomedia WebSite X5 | Cát Vệ Sinh Cho Mèo Me-O Hương Táo (5L)