[Film-Magyar]!! Tank Aranka (1995) Film Online Videa Ingyenes

Tank Aranka (1995) Film Online Magyarul

1995-03-31 NA Tank Aranka HD

Film Magyar™

01:38:00

Tank Aranka

Tank Aranka Film Online Magyarul 2033-ban járunk, amikor a maradék vizet birtokló Kesslee markában tartja az egész világot, hiszen akié a víz, azé a hatalom. Ám ezzel sem a darabolók, akik egy gonosz kísérlet folytán váltak mutánsokká, sem pedig a tankjára felvágó szöszi, a vakmerőségből jeles Tank Girl nem ért egyet. A két csapat hamarosan összefog és egy nagyszerű tervvel a markukban úgy határoznak, elérkezett a világmegmentés ideje.

 • Kiadási dátum: 1995-03-31
 • Clasificación: 5.5
 • Termelés: Trilogy Entertainment Group /
 • Műfaj: Akció Vígjáték Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Tank Aranka online filmek ingyen

Tank Aranka teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Tank Aranka film

Tank Aranka filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Tank Aranka

 • Rachel Talalay
  Director
 • Tedi Sarafian
  Screenplay
 • Tom Astor
  Producer
 • John Watson
  Producer
 • Pen Densham
  Producer
 • Graeme Revell
  Music

Megjelenési dátum:
US 1995-03-31

Film költségvetés:
$25,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tank Aranka

Tank Aranka – Filmesek és színészek

Tank Aranka

Lori Petty
Rebecca (Tank Girl)
Tank Aranka

Ice-T
T-Saint
Tank Aranka

Naomi Watts
Jet Girl
Tank Aranka

Malcolm McDowell
Kesslee
Tank Aranka

Iggy Pop
Rat Face
Tank Aranka

Don Harvey
Sgt. Small

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Tank Aranka online teljes film magyarul,Tank Aranka teljes film magyarul, Letöltés Tank Aranka videa tejes film, Tank Aranka teljes film magyarul mozicsillag, Tank Aranka teljes film online magyarul, Tank Aranka magyar online

Hasonló kategóriában

7.6

Az ember gyermeke

Az ember gyermeke

A Föld tartalékai teljesen kimerültek, a jövő kilátástalan, 19 éve nem született gyerek. A széthulló társadalmi rendszerek közül egyedül Nagy-Britannia élte túl a belső harcokat. A rendszer diktatórikus eszközökkel tartja fenn a hatalmat, és erőszakkal lép fel az illegális bevándorlók ellen: táborokba hurcolják és deportálják őket. Theo egykor a változás élharcosa volt, de mára kiégett, megkeseredett ember. Minden megváltozik, amikor egykori szerelme, Julian szívességet kér tőle. Egy fiatal nőt kell kijuttatnia az országból. Hamarosan kiderül, hogy Kee nem egyszerű menekült.

6.1

Mad Max 3. - Az igazság csarnokán innen és túl

Mad Max 3. – Az igazság csarnokán innen és túl

A túlélhetetlen jövő örök vándora, Mad Max – akit természetesen ismét az utánozhatatlan Mel Gibson alakít – ezúttal újfent a túlélésért küzd. Az elhagyott sivatagban épült különös város úrnője – őt Tina Turner játssza – gladiátorjátékokkal szórakoztatja magát. Mad Max kiállja a próbát, mégis halára ítélik. Ám a nukleáris katasztrófa utáni világ mindig újabb meglepetéseket tartalmaz: egy különös, csak gyerekekből álló törzs menti meg őt, és segíti bosszúját. Csodálatos fantáziával készült ez a film: különös járművek, hihetetlen fegyverek, és elképzelhetetlen emberek töltik meg képeit. Izgalmas és félelmetes: csak azoknak ajánljuk, akik szeretik a feszültséget, a gyors akciókat, és szabadjára tudják engedni a fantáziájukat.

7.4

Mad Max 2. - Az országúti harcos

Mad Max 2. – Az országúti harcos

A távoli jövőben csupán kis elszigetelt csoportok élnek a végtelen sivatagban. Túlélésüknek két feltétele van: az olaj, és hogy meg tudják védeni magukat a környéken cirkáló motoros rablóbandáktól. Max, a magányos hős vállalja, hogy megvédi az egyik közösség olajszállítmányát, mert ha segít biztonságos helyre eljuttatni a tartálykocsijukat, annyi benzint kap, hogy elhagyhatja ezt a poklot.

5.6

Automata

Automata

Ötven év múlva a Földre fokozatos elsivatagosodás vár. Az emberiség a túlélésért küzd a lassan pusztuló környezetben. A civilizáció hanyatlásával párhuzamosan azonban eljön a mesterséges intelligencia felemelkedése, köszönhetően az ROC nevű vállalatnak, amely megalkotja az első kvantumszámítógépes aggyal rendelkező androidokat. Miközben a cég biztosítási ügynöke, Jacq Vaucan rutinmunkaként vizsgál olyan eseteket, ahol biztonsági protokolljukat megsértő robotokra érkeznek panaszok, egy nagyszabású manipuláció nyomára bukkan, amelynek végzetes következményei lehetnek az egész emberiség jövőjére nézve.

Cát Vệ Sinh Cho Mèo Me-O Hương Táo (5L) | The Flash 5 (2018) After being struck by lightning, Barry Allen wakes up from his coma to discover he's been given the power of super speed, becoming the Flash, fighting crime in Central City. | Або Такао