[Film-Magyar]!! San Franciscó-i Zsaru (1968) Film Online Videa Ingyenes

San Franciscó-i zsaru (1968) Film Online Magyarul

1968-10-17 NA San Franciscó-i zsaru HD

Film Magyar™

01:53:00

San Franciscó-i zsaru

San Franciscó-i zsaru Film Online Magyarul Frank Bullitt megbízást kap egy nagyratörő politikustól, Chalmerstől, hogy őrizzen egy besúgót, akit egy maffia elleni perben akarnak kihallgatni. Bullitt és társai egy lerobbant szállodai szobában felváltva őrzik a tanút. Az éjszaka két ismeretlen fegyveres tör be a szobába, és a tanút életveszélyesen megsebesítik. Chalmerset semmi más nem érdekli, mint hogy a tanú életben maradjon a tárgyalásig, amelytől nagy politikai sikert remél. Bullitt-tot ezzel szemben az érdekli, ki árulta el a rejtekhelyet a bérgyilkosoknak.

 • Kiadási dátum: 1968-10-17
 • Clasificación: 7.2
 • Termelés: Solar Productions / Warner Brothers-Seven Arts /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

San Franciscó-i zsaru online filmek ingyen

San Franciscó-i zsaru teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek San Franciscó-i zsaru film

San Franciscó-i zsaru filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. San Franciscó-i zsaru

 • Peter Yates
  Director
 • Robert L. Fish
  Novel
 • Alan Trustman
  Screenplay
 • Harry Kleiner
  Screenplay
 • Philip D’Antoni
  Producer
 • Robert E. Relyea
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
US 1968-10-17

Film költségvetés:
$5,500,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/San Franciscó-i zsaru

San Franciscó-i zsaru – Filmesek és színészek

San Franciscó-i zsaru

Steve McQueen
Lt. Frank Bullitt
San Franciscó-i zsaru

Don Gordon
Lt. Delgetti
San Franciscó-i zsaru

Robert Vaughn
Walter Chalmers
San Franciscó-i zsaru

Simon Oakland
Captain Sam Bennett
San Franciscó-i zsaru

Felice Orlandi
Albert E. Renick
San Franciscó-i zsaru

Pat Renella
Johnny Ross

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: San Franciscó-i zsaru online teljes film magyarul,San Franciscó-i zsaru teljes film magyarul, Letöltés San Franciscó-i zsaru videa tejes film, San Franciscó-i zsaru teljes film magyarul mozicsillag, San Franciscó-i zsaru teljes film online magyarul, San Franciscó-i zsaru magyar online

Hasonló kategóriában

6.2

Tolvajtempó

Tolvajtempó

Minden szakmának megvannak a maga sztárjai: ha autótolvajra van szükség, Memphisnél (Nicolas Cage) nincs jobb. Gyors, pontos, megbízható és nem ismer lehetetlent. Ám ezúttal ő sem hisz benne, hogy sikerülhet. Ötven jól őrzött luxusautót kell egy éjszaka alatt elkötnie és biztos helyre vezetnie. Azonnal nemet mondana, ha nem a maffia volna a megbízója és a tét nem az öccse élete lenne. Hamarosan összeáll a csapat és turbósebességgel felpörögnek az események, miközben üldözések, cselek, hazugságok, árulások és karambolok követik egymást szédült tempóban.

6.6

Bad Boys - Mire jók a rosszfiúk?

Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk?

Lowrey (Will Smith) igazi nőfaló, míg barátja, Burnett (Martin Lawrence) példás és rendszerető családapa. Mi bennük a közös? Csak annyi, hogy ők ketten a miami rendőrség legelvetemültebb nyomozói. Hogy megőrizzék egy gyilkosság csinos szemtanújának a bizalmát, minden különbözőségük ellenére kénytelenek szerepet cserélni. Na meg mindazt, ami ezzel jár: lakást, személyiséget, ágyat, barátnőt, feleséget. Mindezt egy ügyért, melynek hátterében az a százmillió dollár értékű kokain áll, ami egyszer már előkerült, aztán lába kelt. Ráadásul egy szép nő is belekeveredik az ügybe, akit hamarosan örökre elhallgattatnak. Csupán egy valaki tudja, ki áll mindennek a hátterében és azonosíthatja a tettest, a lehengerlő Julie (Téa Leoni).

7.3

A Bourne-csapda

A Bourne-csapda

Két évvel ezelőtt Jason Bourne azt hitte, sikerült elmenekülnie a múltja elől. Hiába tűnt el kedvesével együtt a világ szeme elől, sokaknak áll érdekében, hogy holtan lássák. A pár rejtőzködve él a kis faluban, amikor felbukkan egy ügynök. Mindent hátrahagyva elmenekülnek, ám Marie áldozatul esik üldözőinek. Egykori munkaadói, az Ügynökség emberei ugyanúgy Bourne nyomában vannak, mint a maffiózó zsoldjában álló bérgyilkos, a hajsza tehát ott folytatódik, ahol régen abbamaradt. A helyzet annyiban változik, hogy az ügynököt személyes bosszú is hajtja.

7.1

Die Hard 3. - Az élet mindig drága

Die Hard 3. – Az élet mindig drága

John McClane, a New York-i rendőr minduntalan kihívja a sorsot maga ellen, de rendkívüli tehetséggel úrrá lesz a reménytelen helyzeteken is. Most azonban a veszély keresi őt, s nem fordítva. Simon, az ördögi gazember személyes indíttatásból akar bosszút állni McClane-en, akit arra kényszerít, hogy részt vegyen egy halálos játékban, melynek tétje nem más, mint New York. McClane-nek hamarosan új társra akad Zeus (Samuel L. Jackson) személyében, akivel nemsokára együtt járják be a nagyvárost a mindig egy lépéssel előttük járó Simont kutatva.

10 Cloverfield Lane 2016 x264 720p Esub BluRay 5 1 Dual Audio English Hindi GOPISAHI | Revelation Online | GUARDIANS of the GALAXY: Complete Season 1 S01: 720p Web-DL x264 37 minutes