[Film-Magyar]!! Superman 3. (1983) Film Online Videa Ingyenes

Superman 3. (1983) Film Online Magyarul

1983-06-17 NA Superman 3. HD

Film Magyar™

02:05:00

Superman 3.

Superman 3. Film Online Magyarul Clark Kent észreveszi, hogy lángokban áll az olajfinomító. Nem sokat tétovázik, Supermanként eloltja a lángokat és megmenti a fotós kolléga életét. Ünnepségen köszöntik a bátor tettet végrehajtó Supermant, aki a világuralomra törõ gátlástalan iparmágnástól mesterséges kriptonitot kap ajándékba. Miután kapcsolatba kerül ezzel, Superman ördögi változáson megy keresztül, nem hajt vére jótetteket. Szerencsére megszólal másik énje, Clark Kent. Erkölcsi normái gátat szabnak Superman elszabadult indulatainak. A Jónak le kell gyõzni a Rosszat, hogy ismét egyesülhessenek.

 • Kiadási dátum: 1983-06-17
 • Clasificación: 5.3
 • Termelés: Dovemead Films / Cantharus Productions / Warner Bros. Pictures /
 • Műfaj: Vígjáték Akció Kaland Fantasy Sci-Fi

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Superman 3. online filmek ingyen

Superman 3. teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Superman 3. film

Superman 3. filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Superman 3.

 • Richard Lester
  Director
 • Jerry Siegel
  Characters
 • Joe Shuster
  Characters
 • David Newman
  Screenplay
 • Leslie Newman
  Screenplay
 • Ilya Salkind
  Executive Producer

Megjelenési dátum:
GB 1983-06-17

Film költségvetés:
$39,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Superman 3.

Superman 3. – Filmesek és színészek

Superman 3.

Christopher Reeve
Superman / Clark Kent
Superman 3.

Richard Pryor
Gus Gorman
Superman 3.

Jackie Cooper
Perry White
Superman 3.

Marc McClure
Jimmy Olsen
Superman 3.

Annette O’Toole
Lana Lang
Superman 3.

Annie Ross
Vera Webster

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Superman 3. online teljes film magyarul,Superman 3. teljes film magyarul, Letöltés Superman 3. videa tejes film, Superman 3. teljes film magyarul mozicsillag, Superman 3. teljes film online magyarul, Superman 3. magyar online

Hasonló kategóriában

7

Superman

Superman

Clark a Krypton bolygón született. Apja Jor-El az utolsó pillanatban indította útnak a Föld felé, mielőtt bolygójuk felrobbant. Rá hagyományozta a tudást, mellyel jobbá teheti az emberek életét. Földre érkezésekor még szinte csecsemő. Földi szülei szeretetben nevelik, de soha sem titkolják különleges származását. Clark Kent Metropolis lakóija lesz és a Planet-nél helyezkedik el. Ott ismeri meg Lois-t, de nem fedheti neki fel titkát. Egy napon megjelenik Lex Luthor, a legelvetemültebb bűnöző, és világuralomra tör. Clark az egyetlen, akinek megvan a képessége hozzá, hogy megállítsa.

5.5

Superman visszatér

Superman visszatér

Sok éve senki sem látta Supermant, az elnyomottak bajnokát, a bajba jutottak megmentőjét, az emberiség ügyének odaadó szolgálóját. Pedig szükség volna bátorságára, segítségére. A visszatérése azonban nem diadalt hoz, hanem keserűséget. A világ megtanult hősök nélkül élni és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Az ősi gonosz erő Superman ellen támad, hogy azután leszámolhasson a védelmező nélkül maradt világgal. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezeti.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

6.5

Az acélember

Az acélember

Clark Kent a Kripton bolygó szülöttje, és még gyerekként érkezett a Földre, egy meteor becsapódásakor. Martha és Jonathan Kent veszik maguk mellé, és felnevelik őt. Clarknak azonban különleges képességei vannak, melyet szeretne valami jóra használni, így egyenes az út a hőssé válás felé.

Stand-up ; Spectacle | HidupMusik | Filmkomödie