[Film-Magyar]!! Mestergyilkos (2014) Film Online Videa Ingyenes

Mestergyilkos (2014) Film Online Magyarul

2014-10-31 NA Mestergyilkos HD

Film Magyar™

01:40:00

Mestergyilkos

Mestergyilkos Film Online Magyarul Egy rendőrakadémián dolgozó kung fu oktató a rácsok mögé kerül, miután véletlenül megöl valakit. Egy sorozatgyilkos kung fu mestereket gyilkol, ezért a rendőrség a segítségét kéri. Kiderül, ő is a kiszemelt áldozatok közt van.

 • Kiadási dátum: 2014-10-31
 • Clasificación: 6.5
 • Termelés: Heart & Soul Production / Beijing Silver Moon Productions / Emperor Motion Pictures /
 • Műfaj: Bűnügyi Akció Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Mestergyilkos online filmek ingyen

Mestergyilkos teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Mestergyilkos film

Mestergyilkos filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Mestergyilkos

 • Teddy Chan
  Director
 • Teddy Chan
  Story
 • Lau Ho-Leung
  Story
 • Mak Tin-Shu
  Writer
 • Catherine Hun
  Producer
 • Ning Song
  Producer

Megjelenési dátum:
HK 2014-10-31

Film költségvetés:
$25,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mestergyilkos

Mestergyilkos – Filmesek és színészek

Mestergyilkos

Donnie Yen
Hahou Mo
Mestergyilkos

Charlie Yeung
Detective Luk Yuen-Sum
Mestergyilkos

Baoqiang Wang
Fung Yu-Sau
Mestergyilkos

Bai Bing
Sinn Ying
Mestergyilkos

Deep Ng
Tai Yue
Mestergyilkos

Yu Kang
Wong Chit

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Mestergyilkos online teljes film magyarul,Mestergyilkos teljes film magyarul, Letöltés Mestergyilkos videa tejes film, Mestergyilkos teljes film magyarul mozicsillag, Mestergyilkos teljes film online magyarul, Mestergyilkos magyar online

Hasonló kategóriában

6.6

Kung Fu Panda 3.

Kung Fu Panda 3.

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozikelveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett paradicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él. És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg. Po nem tehet mást, vérző szívvel félreteszi a nudlistálat, és a falujukban lakó barátságos és kedélyes, esetlen és játékos pandamackókat felkészíti a harcra. Különleges edzésmódszerének köszönhetően, a pandák legyőzhetetlen harcosokká válnak.

7.4

A sárkány közbelép

A sárkány közbelép

A történet középpontjában Bruce Lee áll, akit a harcművészetek szakértőjeként felkérnek arra, hogy épüljön be egy kábítószerkereskedő hálózatba. Részt kell vennie egy furcsa, meghívásos kung-fu versenyen, melyet egy eldugott szigeten álló erődítményben rendeznek. A verseny legfőbb szponzora pedig nem más, mint a hálózat feje, egy félkezű drogbáró. Az erődítmény kungfu iskolájának egyetlen célja, hogy az onnan üzemeltetett kábítószer kereskedelmet és prostitúciót álcázza. A kungfu bajnok Lee (Bruce Lee), aki húga haláláért akar elégtételt venni, behatol a kábítószerkirály birodalmába, mely egy eldugott szigeten van és benevez az ott megrendezendő, illegális bajnokságra. Hamarosan azonban rá kell döbbennie, hogy ellenfelei veszélyesebbek, mint hitte.

7.3

Tigris és sárkány

Tigris és sárkány

Azok a harcosok, akik a Vudan-hegy szerzeteseitől tanulják a fegyverforgatás fortélyait, szinte legyőzhetetlenek. Közéjük tartozik L is, aki viszont hátat szeretne fordítani a harcnak, ezért el is elajándékozza híres kardját, a Jade Rókát. A kardot azonban elrabolják, így Li és Su Lien , a kiváló harcos testőrnő feladata, hogy visszaszerezzék a legendás fegyvert. A rabló azonban szintén remekül bánik a karddal, méltó ellenfele a Vudan-hegy neveltjeinek, és legnagyobb meglepetésükre ő csupán egy fiatal lány. Ang Lee, az Értelem és érzelem, valamint a későbbi Túl a barátságon című film (melyért Oscar-díjat nyert) rendezőjének zseniális, harcművészeti drámája az egész világot elvarázsolta, és távol-keleti filmektől szokatlanul nagy siker lett mind az amerikai közönség, mind a kritikusok körében. Összesen 10 Oscarra jelölték, melyekből végül 4-et díjra is váltott.

7.4

Tomboló ököl

Tomboló ököl

Sanghaj, 1908. A sanghaji harcművészeti iskola mesterét brutálisan meggyilkolják, az általa vezetett intézményt pedig terrorizálják. Cheng, a mester legtehetségesebb tanítványa a rivális japán iskolát gyanúsítja a tett elkövetésével, bizonyítékokat gyűjt, majd életét kockára téve véres leszámolásra indul ellenük.

Power2go 12 | Iron Man & Hulk: Heroes United | 10pc #11 Carbon Steel Surgical Scalpel Blade Graver Chisel +1pc #3 Handle ~F MEC