[Film-Magyar]!! A Horda (2009) Film Online Videa Ingyenes

A horda (2009) Film Online Magyarul

2009-08-28 NA A horda HD

Film Magyar™

01:30:00

A horda

A horda Film Online Magyarul Párizsban meggyilkolnak egy feddhetetlennek nem mondható zsarut. A társa azt gyanítja, hogy a Markudi testvérek által vezetett banda végzett vele. Az áldozat felesége meg van győződve róla, hogy Adewale és Bola a gyilkos. Jimenez összeszedi a társait, hogy megbosszulják társuk halálát. Vele van Aurore, akinek egykor viszonya volt az áldozattal, valamint két másik zsaru, Ouessem és Tony. Rajtaütnek a banda rejtekhelyén, ám hamarosan kiderül, hogy rajtuk kívül más is van az épületben. Vérszomjas zombik hordája támad rájuk. Rájönnek, hogy a várost ellepték a zombik. Ha élni akarnak, össze kell fogniuk.

 • Kiadási dátum: 2009-08-28
 • Clasificación: 5.8
 • Termelés: Le Pacte / Capture The Flag Films /
 • Műfaj: Akció Horror Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

A horda online filmek ingyen

A horda teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek A horda film

A horda filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. A horda

 • Yannick Dahan
  Director
 • Benjamin Rocher
  Director
 • Arnaud Bordas
  Screenplay
 • Yannick Dahan
  Screenplay
 • Raphaël Rocher
  Producer
 • Michael Laguens
  Casting

Megjelenési dátum:
FR 2009-08-28

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/A horda

A horda – Filmesek és színészek

A horda

Claude Perron
Aurore
A horda

Jean-Pierre Martins
Ouessem
A horda

Eriq Ebouaney
Adewale
A horda

Aurélien Recoing
Jimenez
A horda

Doudou Masta
Bola
A horda

Antoine Oppenheim
Tony

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: A horda online teljes film magyarul,A horda teljes film magyarul, Letöltés A horda videa tejes film, A horda teljes film magyarul mozicsillag, A horda teljes film online magyarul, A horda magyar online

Hasonló kategóriában

6.2

007 - Halálvágta

007 – Halálvágta

Max Zorin a komputerbáró nem elégszik meg azzal, hogy milliárdokat keressen a számítástechnikai piacon. Azt akarja, hogy cége legyen az egyetlen meghatározó erő az új iparágban. Ebben már csak a konkurencia, a kaliforniai Szilikon-völgyben virágzó high-tech üzemek akadályozzák, de talán már nem sokáig. Zorin azt tervezi, hogy az egyébként is veszélyeztetett környéken mesterségesen idéz elő olyan nagyerejű földrengést, amely pillanatok alatt elpusztítja a Szilikon-völgyet. James Bond indul Zorin megállítására.

7.6

Haláli hullák hajnala

Haláli hullák hajnala

Shaun a törzshelyén, a Winchester Pubban tölti zsákutcába jutott életét legjobb cimborája, Ed társaságában, emellett állandóan veszekszik az anyjával és elhanyagolja a barátnőjét. Amikor Liz kiteszi a szűrét, Shaun rászánja magát, hogy ráncba szedje életét. Újra el kell nyernie barátnője szerelmét, rendbe kell hoznia a kapcsolatát anyjával, és szembe kell néznie a felelősségteljes felnőttkor nehézségeivel. Balszerencséjére azonban zombijárvány tör ki. Shaun, Ed, a mama és a mostohaapa, valamint Liz és barátai a Shaun által ismert legbiztonságosabb helyen, vagyis a Winchesterben barikádozzák el magukat.

6.7

Z világháború

Z világháború

Egy átlagos nap Gerry Lane, az egykori ENSZ-alkalmazott a családjával araszol a csúcsforgalomban. Hamarosan arra lesz figyelmes, hogy az emberek egymásra támadnak. A városban kitör a káosz, kiderül, hogy halálos járvány ütötte fel a fejét, ami harapás útján terjed. A globális méretűvé váló zombijárvány azzal fenyeget, hogy elpusztítja az emberiséget. Miután Lane biztonságba helyezi családját, a munkájához visszatérve azon dolgozik, hogy megtalálja a járvány forrását, és megállítsa a terjedését.

7.2

Zombieland

Zombieland

Az egyik szimplán lelép, ha valami ijesztővel találkozik. A másik imádja a harcot, és az öklénél csak a feje keményebb: ha a világot elárasztották a zombik, az emberiség pedig felkerült a legveszélyeztetettebb fajok listájára, mindkét módszer elfogadhatónak tűnik. Columbus és Tallahassee nagyon különböznek egymástól, mégis közösen próbálják átvészelni a folyamatosan rájuk leskelődő bajt: a mindenütt jelenlévő élőhalottakat. Pedig az igazi veszély az emberek között les rájuk. Összeismerkednek két lánnyal, akik egész más eszközöket vetnek be a túlélés érdekében. Ám amikor négyszemélyessé szervezik a csapatot, már nem biztosak, mi volna jobb: megbízni egymásban, vagy a zombik kitárt karjába futni.

Doctor Strange BluRayRip AC3 5.1 | Watch movie | rapidvideo.com