[Film-Magyar]!! Éjszakai Játék (2018) Film Online Videa Ingyenes

Éjszakai játék (2018) Film Online Magyarul

2018-02-22 NA Éjszakai játék HD

Film Magyar™

01:41:00

Éjszakai játék

Éjszakai játék Film Online Magyarul Néhány házaspár hetente egyszer találkozik. A cél ártatlan mulatság: játszanak és élvezik. Ám az egyik este nem a tervek szerint zajlik. A játék komolyra fordul – valami nagy baj történik. De ők nem hagyják magukat. Hiszen azért érkeztek, hogy jól érezzék magukat, ráadásul a rejtvényfejtésben is sok tapasztalatuk van: elhatározzák, hogy maguk oldják meg a titokzatos bűntényt.

 • Kiadási dátum: 2018-02-22
 • Clasificación: 6.9
 • Termelés: New Line Cinema / Aggregate Films / Davis Entertainment / Access Entertainment / Access Industries / Dune Entertainment /
 • Műfaj: Rejtély Vígjáték Bűnügyi Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Éjszakai játék online filmek ingyen

Éjszakai játék teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Éjszakai játék film

Éjszakai játék filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Éjszakai játék

 • John Francis Daley
  Director
 • Mark Perez
  Writer
 • John Davis
  Producer
 • Jason Bateman
  Producer
 • John Fox
  Producer
 • Cliff Martinez
  Original Music Composer

Megjelenési dátum:
US 2018-02-22

Film költségvetés:
$37,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Éjszakai játék

Éjszakai játék – Filmesek és színészek

Éjszakai játék

Jason Bateman
Max Davis
Éjszakai játék

Rachel McAdams
Annie Davis
Éjszakai játék

Billy Magnussen
Ryan Huddle
Éjszakai játék

Sharon Horgan
Sarah Darcy
Éjszakai játék

Lamorne Morris
Kevin Sterling
Éjszakai játék

Kylie Bunbury
Michelle Sterling

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Éjszakai játék online teljes film magyarul,Éjszakai játék teljes film magyarul, Letöltés Éjszakai játék videa tejes film, Éjszakai játék teljes film magyarul mozicsillag, Éjszakai játék teljes film online magyarul, Éjszakai játék magyar online

Hasonló kategóriában

7.8

Fargo

Fargo

Hóborította kisváros fent az amerikai-kanadai határon. A helyi autókereskedő eredeti ötlettel akarja egyenesbe hozni zűrös pénzügyeit: két piti csirkefogóval elraboltatja feleségét, hogy váltságdíjat zsarolhasson ki apósától. Az emberrablók azonban az átlagnál is ütődöttebbek, s csak úgy mellékesen agyoncsapják túszukat. A komikus alaphelyzet véres tragédiába fordul – s az egészet az áldott állapotban lévő helyi seriffnőnek kell felgöngyölítenie.

7.5

Piszkos Harry

Piszkos Harry

A helyszín San Francisco, ahol egy Skorpió nevű elvetemült gazember toronyházak tetejéről már két embert lőtt le távcsöves puskájával, és újabb rémtettekkel fenyegetőzik, ha a város nem fizet. Az ügyet Harry Callahanre bízzák, akinek eszköz nem számít, csak a cél: Skorpió kézre kerítése.

5.7

Forgalom

Forgalom

Egy pár egy romantikus hétvégére megy a hegyekbe ünnepelni. Útközben belefutnak egy motoros bandába. Később Brea és John azon kapja magát, hogy az életükért kell küzdeniük, mert a bandát semmi sem állítja meg, hogy megvédjék titkukat, melyre rájött a pár.

8.1

A szoba

A szoba

Az ötéves Jack számára a Szoba maga a világ. Itt született, és Anyával együtt itt eszik, játszik, alszik és tanul. Ám ötödik születésnapja után Anya közli vele, hogy a világ a szobán kívül folytatódik, és ideje megtapasztalni azt, ami a falakon túl van. Ehhez azonban tervre és szökésre van szükség, amit Jack-nek egyedül kell megtennie. Jack pedig kezdi megérteni, hogy a Szoba igazából börtön volt, ők pedig fogvatartottak benne. Amikor pedig végre szabadok lesznek Jack és Anya számára is új élet kezdődik. Olyan, amire egyikük, és családtagjaik sem készültek fel.

Schooled: Season 1 | Dungeon Maker premium | Fairy Tail 169