[Film-Magyar]!! Felhőkarcoló (2018) Film Online Videa Ingyenes

Felhőkarcoló (2018) Film Online Magyarul

2018-07-11 NA Felhőkarcoló HD

Film Magyar™

01:43:00

Felhőkarcoló

Felhőkarcoló Film Online Magyarul Will Sawyer, aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek… a tűzvonal fölött.

 • Kiadási dátum: 2018-07-11
 • Clasificación: 6.1
 • Termelés: Flynn Picture Company / Legendary Entertainment / Seven Bucks Productions /
 • Műfaj: Akció

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Felhőkarcoló online filmek ingyen

Felhőkarcoló teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Felhőkarcoló film

Felhőkarcoló filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Felhőkarcoló

 • Rawson Marshall Thurber
  Director
 • Beau Flynn
  Producer
 • Dwayne Johnson
  Producer
 • Dany Garcia
  Executive Producer
 • Hiram Garcia
  Executive Producer
 • Wendy Jacobson
  Co-Producer

Megjelenési dátum:
US 2018-07-11

Film költségvetés:
$125,000,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Felhőkarcoló

Felhőkarcoló – Filmesek és színészek

Felhőkarcoló

Dwayne Johnson
Will Sawyer
Felhőkarcoló

Neve Campbell
Sarah Sawyer
Felhőkarcoló

Chin Han
Zhao Long Ji
Felhőkarcoló

Noah Taylor
Mr. Pierce
Felhőkarcoló

Byron Mann
Inspector Wu
Felhőkarcoló

Pablo Schreiber
Ben

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Felhőkarcoló online teljes film magyarul,Felhőkarcoló teljes film magyarul, Letöltés Felhőkarcoló videa tejes film, Felhőkarcoló teljes film magyarul mozicsillag, Felhőkarcoló teljes film online magyarul, Felhőkarcoló magyar online

Hasonló kategóriában

6.2

007 - Halálvágta

007 – Halálvágta

Max Zorin a komputerbáró nem elégszik meg azzal, hogy milliárdokat keressen a számítástechnikai piacon. Azt akarja, hogy cége legyen az egyetlen meghatározó erő az új iparágban. Ebben már csak a konkurencia, a kaliforniai Szilikon-völgyben virágzó high-tech üzemek akadályozzák, de talán már nem sokáig. Zorin azt tervezi, hogy az egyébként is veszélyeztetett környéken mesterségesen idéz elő olyan nagyerejű földrengést, amely pillanatok alatt elpusztítja a Szilikon-völgyet. James Bond indul Zorin megállítására.

6.9

A bátrak

A bátrak

Minden férfi egyformának teremtetett…csak épp néhányuk tűzoltóként kezd el dolgozni. Egy igaz történeten alapuló film a Granite Mountain térségében kitört erdőtűz során dolgozó tűzoltók önfeláldozásáról.

6.5

Lánglovagok

Lánglovagok

Brian McCafferty gyerekként végignézte, ahogy tűzoltó édesapja egy tűzvész során életét veszti. Hosszú-hosszú évek múlva ő is beáll a sorba, és ugyanúgy ahogy a testvéréből, Steve-ből, belőle is tűzoltó lesz. A testvérpár amúgy is konfliktusokkal terhes életét csak tovább rontja, amikor egymás mellett kell dolgozniuk. Az egység nehéz feladattal találja szemben magát, amikor felfedezik, hogy egy rejtélyes gyújtogató tevékenysége nyomán a város legkülönbözőbb pontjain fellobbanó tüzekben valaki mindig életét veszti. Brian, aki minden szálat megmozgat, hogy kikerüljön a tűzvész elleni harc élvonalából, egyszer csak a nyomozóirodában találja magát, ahol ki kell derítenie, ki lehet az ismeretlen tettes.

7.1

Pokoli torony

Pokoli torony

San Franciscóban a világ legmagasabb felhőkarcolójának átadására készülnek. Az eseményre a felső tízezer képviselőin túl hivatalos mindenki, aki részt vett a gigantikus épület megalkotásában. A figyelmetlen és hanyag kivitelezés azonban már az első éjszakán soha nem látott tragédiát okoz. A 81. emelet egyik eldugott raktárhelyiségében egy zárlatos kábel tüzet okoz, amely viharos sebességgel terjed és falja fel az épületet, halált hozva minden benn tartózkodóra. A bennrekedtek csak az épület bátor tervezőjére, Doug Roberts-re (Paul Newman) és a lehetetlent nem ismerõ, O’Hallorhan parancsnok (Steve McQueen) vezette tűzoltókra számíthatnak.

Dj Mehmet Tekin Remix 2017 L Xs 0 A Href Mp3 Download mp3 | Herramientas de subtitulado online | Love Is Love