[Film-Magyar]!! Killing Zoe (1993) Film Online Videa Ingyenes

Killing Zoe (1993) Film Online Magyarul

1993-10-01 NA Killing Zoe HD

Film Magyar™

01:36:00

Killing Zoe

Killing Zoe Film Online Magyarul

 • Kiadási dátum: 1993-10-01
 • Clasificación: 6.2
 • Termelés: Live Entertainment /
 • Műfaj: Akció Bűnügyi Dráma Thriller

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Killing Zoe online filmek ingyen

Killing Zoe teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Killing Zoe film

Killing Zoe filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Killing Zoe

 • Roger Avary
  Director
 • Roger Avary
  Author
 • Samuel Hadida
  Producer
 • Quentin Tarantino
  Executive Producer
 • Tom Richmond
  Director of Photography
 • Kathryn Himoff
  Editor

Megjelenési dátum:
FR 1993-10-01

Film költségvetés:
$1,500,000.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Killing Zoe

Killing Zoe – Filmesek és színészek

Killing Zoe

Eric Stoltz
Zed
Killing Zoe

Julie Delpy
Zoe
Killing Zoe

Jean-Hugues Anglade
Eric
Killing Zoe

Tai Thai
François
Killing Zoe

Bruce Ramsay
Ricardo
Killing Zoe

Kario Salem
Jean

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Killing Zoe online teljes film magyarul,Killing Zoe teljes film magyarul, Letöltés Killing Zoe videa tejes film, Killing Zoe teljes film magyarul mozicsillag, Killing Zoe teljes film online magyarul, Killing Zoe magyar online

Hasonló kategóriában

7.3

Hideg nyomon

Hideg nyomon

Eltűnik a Boston melletti Dorchesterből a négyéves Amanda McCready. A rendőrségi nyomozás eredménytelenségét látva a kislány elkeseredett nagyszülei felbérelnek két magándetektívet. Nyomozása során Patrick Kenzie és Angie Gennaro egyre mélyebbre süllyed Boston árnyékvilágában, a drogosok, csalók és pedofilok birodalmába. Amikor a média felkapja az ügyet a két magánkopó kénytelen a helyi rendőrkapitány és a nagymenő zsaru, Remy Bressant segítségét kérni. Miközben megoldódni látszik az ügy, Patrick szörnyű titokra bukkan, ami erkölcsi dilemma elé állítja.

7.1

Visszafordíthatatlan

Visszafordíthatatlan

A film egy fél nap története, melyben Marcus (Vincent Cassel), Alex (Monica Bellucci) és barátjuk, Pierre (Albert Dupontel) buliba indulnak. Marcus és Alex összevesznek, a lány egyedül indul haza, az aluljáróban megerőszakolják és megverik. Marcus, amint megtudja, mi történt, nem tehet mást: bosszút áll. Elindul hát a párizsi éjszakába Pierre-rel, hogy megtalálja a tettest.

6.2

Drogtanya

Drogtanya

1981 közepén kegyetlen gyilkosság döbbenti meg Los Angelest. A város egyik legelőkelőbb negyedében, a Wonderland sugárúton négy embert holtan találnak egy szörnyű gyilkosság következményeként. Az elkövetés brutalitása miatt egyébként is sokkoló bűntett még nagyobb megdöbbenést vált ki, amikor a rendőrség gyanúsítottként John Holmest, a híres pornószínészt nevezi meg. Az egykori pornócsillag hanyatlásának útvesztőiben helyi drogkereskedőkkel kerül baráti viszonyba és a wonderlandi házban, a drogtanyán tartanak véget nem érő partikat. A pénzre és drogra éhes wonderlandi banda markában vergődő Holmes hamarosan nyakig találja magát a bajban.

7.6

Die Hard - Drágán add az életed!

Die Hard – Drágán add az életed!

John McClane nyomozó New Yorkból Los Angelesbe tart, hogy rendbehozza házasságát. Még csak nem is sejti, hogy rajta kívül még mások is nagy dobásra készülnek Los Angelesben, méghozzá éppen a szeretet ünnepén. Terroristák egy csapata a hidegvérű Hans Gruber vezényletével ugyanis arra készül, hogy megszabadítsa a multinacionális Nakatomi céget több száz milliónyi kötvényétől.John McClane felesége, Holly pedig a Nakatominál dolgozik és munkatársaival éppen a karácsonyi mulatságon ünnepli meg a cég eddigi történetének legsikeresebb esztendejét. McClane türelmesen vár arra, hogy a munkahelyi buli véget érjen, miközben a terroristák gond nélkül behatolnak a szinte üres épületbe, túszul ejtik a Nakatomi cég dolgozóit. A 34 emeletes épületben megkezdődik a macska-egér harc.

Martial Arts | telefilm | Vikings - Saison 5 episode 4 streaming