[Film-Magyar]!! Aquaman (2006) Film Online Videa Ingyenes

Aquaman (2006) Film Online Magyarul

2006-07-24 NA Aquaman HD

Film Magyar™

00:42:00

Aquaman

Aquaman Film Online Magyarul

  • Kiadási dátum: 2006-07-24
  • Clasificación: 5.5
  • Termelés: Warner Bros. Entertainment /
  • Műfaj: Akció Kaland TV film

Ossza meg ezt a filmet ismerőseinek

Aquaman online filmek ingyen

Aquaman teljes film online vagy letöltheti a legjobb ingyenes 1080p instant HD videót az asztali számítógépére, laptopjára, noteszgépére, füleire, iPhone, iPad, Mac Pro és így tovább

Mit mondanak az emberek Aquaman film

Aquaman filmes galéria

Filmrendező és csapat mögött. Aquaman

  • Greg Beeman
    Director

Megjelenési dátum:
US 2006-07-24

Film költségvetés:
$0.00

Wiki oldal:
http://en.wikipedia.org/wiki/Aquaman

Aquaman – Filmesek és színészek

Aquaman

Justin Hartley
Arthur Curry
Aquaman

Denise Quiñones
Lt. Rachel Torres
Aquaman

Ving Rhames
McCaffery
Aquaman

Adrianne Palicki
Nadia

A felhasználók ezen lekérdezésekhez keresnek és néznek filmeket: Aquaman online teljes film magyarul,Aquaman teljes film magyarul, Letöltés Aquaman videa tejes film, Aquaman teljes film magyarul mozicsillag, Aquaman teljes film online magyarul, Aquaman magyar online

Hasonló kategóriában

8.4

A sötét lovag

A sötét lovag

Batman valamint két társa, egy rendőr és egy ügyész mindent elkövet, hogy megtisztítsa Gotham City utcáit a banditáktól. Már kezdik azt hinni, önként vállalt feladatukat siker koronázhatja, amikor megjelenik a bűnözők között valaki, aki minden elődjénél ravaszabb és veszélyesebb. Úgy hívják: Joker. A városban ettől kezdve a félelem az úr: elszabadul a korlátlan, értelmetlen, kivédhetetlennek tűnő gonoszság.

6.2

Az Igazság Ligája

Az Igazság Ligája

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

6.6

Superman 2.

Superman 2.

Az elsõ nagy sikerű Superman-filmet hasonlóan nagy népszerűségre szert tevõ folytatás követte. E második epizódban Superman boldogan él Lois-szal, aki rájön, hogy Clark valójában maga Superman. Hamarosan azonban Lex Luthor kiszabadul a börtönbõl, és három természetfeletti erejű bűnözõ segítségével ismét harcba száll a Föld feletti uralomért.

6.7

Batman visszatér

Batman visszatér

Nem sokkal azután, hogy Batman segítségével Gotham City megszabadult a pszichopata Jokertől, újabb veszély fenyegeti a városkát. Egy korrupt üzletember a bosszúszomjas, torzszülött Pingvinnel karöltve arra készül, hogy átveszi az uralmat Gotham City felett úgy, hogy a Pingvint megválasztatják polgármesternek – és a cél érdekében semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. Csak egyvalaki képes szembeszállni velük: Batman, a denevérember. Csakhogy megzavarja a képet a Macskanő megjelenése, akiről nehéz eldönteni, kinek az oldalán áll.

Вероника. Беглянка | Euro PVC Black Heel Big Buckle Female Sandals | Baixar toque para celular